Instructies Kijk Spy Camera 32GB

Klok Spionagecamera 32GB

Klok Spionagecamera 32GB (1)
Het Spy Camera-horloge van 32 GB is een compact en discreet apparaat waarmee je kunt vastleggen Afbeeldingen op schaal 4:3 en video's van hoge kwaliteit bij Full HD 1080P Op een eenvoudige manier. Uitgerust met geïntegreerde microfoonEn nachtzicht met automatische activering. Inclusief opname met tot 30 fps. De autonomie is 120 minuten en bevat ingebouwd geheugen 32GB.

Technische kenmerken

aanbiedingen verschillende opties voor videoresolutie, inclusief Full HD (1920 x 1080 bij 30 FPS), 1280 x 720 bij 30 FPS en 640 x 480 bij 30 FPS.
Maak foto's van maximaal X 4032 3024, bevat ook geïntegreerde microfoon y zicht bij weinig licht (minimaal 10 lux).
De functie van geluidsopname maakt het mogelijk met de geïntegreerde microfoon bewaar opnames in formaat WAV.
Bestanden in MP4/AVI OF JPG-formaat Ze worden opgeslagen op een microSD 32GB geïntegreerd in het horloge. Inclusief USB-kabel voor bestandsoverdracht en upload.
Het horloge bevat een ingebouwde oplaadbare batterij 500 mAh. Deze batterij kan dat zijn 100% opgeladen in 1 uur en aanbiedingen tot 120 minuten gebruik.

inhoud

Klok Spionagecamera 32GB

USB-oplaad- en overdrachtkabel

Handleiding de Instrucciones

Instructies

Stap 1 - Laden

Spy Camera Watch 32GB Opladen en LED

Het is noodzakelijk om het product op te laden vóór het eerste gebruik. Om de batterij op te laden schroef de beschermkap van de USB-poort los en Sluit de meegeleverde USB-oplaadkabel aan. Hij de oplaadtijd bedraagt ​​ongeveer 1 uur wanneer aangesloten op een 5 Volt en 1 Amp oplader (⚠Maximaal 5V 1.0AAls u meer stroom gebruikt, wordt de levensduur van de in het horloge ingebouwde batterij verkort).

Het apparaat begint met opladen zodra de stroom wordt ingeschakeld. blauwe en rode led en hij zal volledig worden opgeladen wanneer de rode LED uitgaat.

Stap 2 - Wijzig microSD

microSD
Bekijk Spy Camera 32GB formatteren en inschakelen

De spionagecameraklok bevat een ingebouwde microSD van maximaal 32 GB wat voor de overgrote meerderheid van de gevallen voldoende is. De microSD kan worden vervangen door een andere tot 256GB geformatteerd in FAT32. Om de geïntegreerde microSD te wijzigen draai de onderklep tegen de klok in. Na het installeren van de microSD Houd de formatteerknop ingedrukt en maak verbinding via USB naar de computer. De blauwe LED begint te knipperen. Wanneer de microSD is geformatteerd, stopt de blauwe LED met knipperen.

Als de blauwe LED knippert wanneer deze is ingeschakeld, is de microSD niet geplaatst of is deze vol.

Stap 3 - Aan/uit en tijdinstelling

Spy Camera Watch 32GB-knoppen

Zet de klok aan door de AAN/UIT-knop ingedrukt te houden 3 seconden tot de blauwe en groene led en de blauwe led blijft branden. Voor de tijd instellen Verwijder het beschermende plastic, stel de tijd met de klok mee in en druk op de klok om te beginnen werken. Hij horloge gebruikt een batterij onafhankelijk van de batterij voor het klokmechanisme.

naar zet de klok uitHerhaal de procedure totdat alle LED's uitgaan.

Stap 4 - Moduswijziging

Spy Camera Watch 32GB-knoppen

Als de klok op de moduskeuzeknop Hiermee kunt u schakelen tussen:

 • Blauwe LED – Opname van video en audio
 • Groene LED – Geluidsopname
 • Blauwe en groene led – Fotografie

Om tussen modi te schakelen druk één keer op de knop moduskiezer. Om de 60 seconden per video- en audio-opnamemodus te activeren bewegingsdetectie druk lang op de moduskeuzeknop tot de blauwe en groene leds 3 keer knipperen.

Stap 5 - Video-, fotografie- en audio-opname

Spy Camera Watch 32GB-knoppen

Nadat u de modus hebt geselecteerd, drukt u één keer op de AAN/UIT-knop om de opname te starten. Afhankelijk van de modus geven de LED's het volgende aan:

 • Video: Blauwe LED – Druk op de AAN/UIT-knop – 3 flitsen Blauwe LED (De opname begint) – Druk op de AAN/UIT-knop (Stop met opnemen)
 • Audio: Groene LED – Druk op de AAN/UIT-knop – 3 flitsen Groene LED (De opname begint) – Druk op de AAN/UIT-knop (Stop met opnemen)
 • Fotografie: Groene en blauwe led – Druk op de AAN/UIT-knop – 1 blauwe en groene led knipperen (Fotografie)

In de bewegingsdetectiemodus geven de LED's het volgende aan:

 • Houd de moduskeuzeknop ingedrukt – 3 groene en blauwe LED-knipperingen (Bewegingsdetectie thuis) – Druk op de AAN/UIT-knop (Bewegingsdetectie beëindigen) – Blauwe LED

La nachtzicht wordt automatisch geactiveerd bij video-opnamen wanneer IR-sensoren weinig licht detecteren

Stap 6 - Pas het watermerk en de videoresolutie aan

Spy Camera Watch 32GB-knoppen
Klok Spy Camera-instelling

Om het watermerk op video's en resolutie te wijzigen  maak via USB verbinding met een computer en open het Time.txt-bestand.

We kunnen pas de datum en tijd van het watermerk aan. Als we bijvoorbeeld de datum 10/06/2023 en tijd 12:00 willen aangeven, zullen we de eerste regel tekst wijzigen in:

2023-06-10 12:00:00-Y-1—–Gewijzigd voor de huidige tijd

Bovendien kunnen we dat activeer/deactiveer de markering waterwissel tussen Y (geactiveerd) of N (gedeactiveerd). We kunnen ook videoresolutie wijzigen verander het getal in 1 (1920 x 1080), 2 (128 x 780) of 3 (640 x 480).

onthouden wijzigingen in bestand opslaan.

 

Stap 7 - Resetten

Spy Camera Watch 32GB-knoppen

Als het horloge vastloopt en niet reageert, kunnen we dat doen herstart forceren door de AAN/UIT- en moduskeuzeknoppen tegelijkertijd ingedrukt te houden. Bij het uitvoeren van een geforceerde herstart de lichten knipperen blauw en groen en gaan aan kan opnieuw worden gebruikt.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Veel voorkomende problemen

1 - Gaat niet aan

Spy Camera Watch 32GB-knoppen

Het is noodzakelijk om het product op te laden vóór het eerste gebruik. Om de batterij op te laden schroef de beschermkap van de USB-poort los en Sluit de meegeleverde USB-oplaadkabel aan. Hij de oplaadtijd bedraagt ​​ongeveer 1 uur wanneer aangesloten op een 5 Volt en 1 Amp oplader (⚠Maximaal 5V 1.0AAls u meer stroom gebruikt, wordt de levensduur van de in het horloge ingebouwde batterij verkort).

Het apparaat begint met opladen zodra de stroom wordt ingeschakeld. blauwe en rode led en het zal volledig worden opgeladen als de led brandt 

2 - Wordt niet opgeslagen

MicroSD-pinguïn

 Enter de microSD in een computer en controleer of u deze kunt lezen.

La microSD het wordt aanbevolen dat u dit heeft FAT32-indeling.

Vergeet niet om een ​​microSD te gebruiken tussen 32 en 256 GB en dat de overdrachtsnelheid minimaal is Clase 10.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Beveiliging en naleving

Hieronder staat aangegeven belangrijke productinformatie in relatie tot de veiligheid en naleving die een juist en veilig gebruik van het product garanderen:

⚠ HET NIET OPVOLGEN VAN DEZE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES KAN LEIDEN TOT BRAND, ELEKTRISCHE SCHOK OF ANDERE SCHADE OF LETSEL.
Certificeringen en waarschuwingen Producten PingaOculto

® PingaOculto​ Todos los derechos reservados.

Product specificaties:

Modelnaam: Spy Camera Watch 32GB

Modelnummer: CE-18

Productidentificatie: 706212918430

Productbatterij: geïntegreerd lithium-iontype met een capaciteit van 500 mAh

Bedrijfstemperatuur: 0 tot 40ºC

Productgebruik: Stel uw apparaat of adapter niet bloot aan vloeistoffen. Als uw apparaat of adapter nat wordt, koppelt u voorzichtig alle kabels los zonder uw handen nat te maken en wacht u tot het apparaat en de adapter volledig zijn opgedroogd voordat u ze weer aansluit. Probeer uw apparaat of adapter niet te drogen met een externe warmtebron, zoals een magnetron of föhn. Als het apparaat of de adapter beschadigd is, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan. Gebruik alleen de meegeleverde accessoires om uw apparaat van stroom te voorzien. Om het risico van een elektrische schok te vermijden, raak het apparaat of de daarop aangesloten kabels niet aan tijdens een onweersbui. De kabels en/of adapters zijn alleen ontworpen voor gebruik binnenshuis.

Disclaimer: PingOc Now SL is niet verantwoordelijk voor frauduleus of foutief gebruik van het product als gevolg van het niet begrijpen of lezen van de informatie in de instructies en voorzorgsmaatregelen. Dit product is geen speelgoed en mag niet worden gebruikt in strijd met de geldende wetten. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen voordat u het product gebruikt.

Voor EU-klanten: Voor vandaag, PingaOculto, verklaart dat het type radioapparatuur in overeenstemming is met Richtlijn 2014/53/EU.

Wijzigingen of aanpassingen die niet uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door de partij die verantwoordelijk is voor naleving kunnen de bevoegdheid van de gebruiker om de apparatuur te bedienen ongeldig maken. Deze apparatuur is getest en voldoet aan de limieten voor een digitaal apparaat van Klasse B, overeenkomstig Deel 15 van de FCC-regels. Deze limieten zijn bedoeld om redelijke bescherming te bieden tegen schadelijke interferentie in een residentiële installatie.

FCC-naleving: Deze apparatuur genereert, gebruikt en kan radiofrequentie-energie uitstralen en kan, indien niet geïnstalleerd en gebruikt in overeenstemming met de instructies, schadelijke interferentie aan radiocommunicatie veroorzaken. Er is echter geen garantie dat er geen interferentie zal optreden in een bepaalde installatie. Als deze apparatuur schadelijke interferentie veroorzaakt aan radio- of televisieontvangst, wat kan worden vastgesteld door de apparatuur in en uit te schakelen, wordt de gebruiker aangeraden te proberen de interferentie te corrigeren door een of meer van de volgende maatregelen:

 • Heroriënteer of verplaats de ontvangstantenne.
 • Vergroot de scheiding tussen de apparatuur en de receptor.
 • Sluit de apparatuur aan op een stopcontact op een ander circuit dan dat waarop de ontvanger is aangesloten.
 • Raadpleeg de dealer of een ervaren radio-/tv-technicus voor hulp.

Dit apparaat voldoet aan deel 15 van de FCC-regels. Het gebruik is onderworpen aan de volgende twee voorwaarden: (1) Dit apparaat mag geen schadelijke interferentie veroorzaken, en (2) dit apparaat moet alle ontvangen interferentie accepteren, inclusief interferentie die een ongewenste werking kan veroorzaken. Het apparaat is geëvalueerd om te voldoen aan de algemene vereisten voor blootstelling aan RF-straling. Het apparaat kan zonder beperkingen worden gebruikt in draagbare blootstellingsomstandigheden.

Naleving van blootstelling aan radiofrequenties: Als maatregel ter bescherming van de gezondheid voldoet dit apparaat aan de limieten voor blootstelling van het grote publiek aan elektromagnetische velden in overeenstemming met aanbeveling 1999/519/EC van de Raad. Dit apparaat kan op het lichaam worden geplaatst, waarbij langdurig gebruik van meer dan 5 uur wordt vermeden.

Uw apparaat op de juiste manier recyclen: In sommige gebieden is het weggooien van bepaalde elektronische apparaten gereguleerd. Zorg ervoor dat u zich houdt aan de lokale voorschriften en wetten.

Aanvullende informatie over veiligheid en naleving: Aarzel niet om contact met ons op te nemen via een van de beschikbare contactmogelijkheden voor aanvullende informatie over veiligheid, recycling en naleving of andere belangrijke kwesties met betrekking tot uw apparaat. Middelen van contact met: E-mail contact @pingaoculto.com, Bellen/WhatsAppen +34 644 098 320.

Beperkte garantie: Alle officiële merkartikelen PingaOculto ze hebben een Minimaal 2 jaar garantie. Deze garantie kan worden verlengd of verlaagd afhankelijk van het land waar de verkoop plaatsvindt, zoals wettelijk het geval is in Spanje, waar deze wordt verlengd tot 3 jaar, zoals vastgelegd in wetsbesluit 7/2021 met betrekking tot de garantie op de verkoop van Goederen van consumptie. We behouden ons het recht voor om de garantie van een product te weigeren als oneigenlijk of nalatig gebruik door de klant wordt geverifieerd, vergelijkbaar met die weergegeven in: https://www.pingaoculto.es/garantias-y-devoluciones/ Als u vanwege een storing contact met ons moet opnemen, kunt u dit per e-mail doen: contact @pingaoculto.com of via Bellen/WhatsApp: +34 644 098 320.

Wereldwijde Expreslevering

Overal ter wereld

14 dagen Retourtermijn

Tot 14 kalenderdagen

3 Jaar Garantie

Snel en efficiënt beheer

100% Veilige Betaling

PayPal / MasterCard / Visa