Garanties en Retouren

Tevredenheid gegarandeerd

Verzekerde werking

garantie

Alle artikelen gekocht op www.pingaoculto.es hebben 2 JAAR garantie. Deze periode wordt in Spanje verlengd tot 3 JAAR, zoals vastgesteld bij wetsdecreet 7/2021 met betrekking tot de garantie op de verkoop van consumptiegoederen. Als u contact met ons wilt opnemen vanwege een defect aan het product dat u in onze winkel hebt gekocht, kunt u dit per e-mail doen: contact@pingaoculto.com of via WhatsApp: +34 644 098 320.

De productgarantie kan in de volgende gevallen worden aangetast:

 • Defecten ontstaan ​​als gevolg van oneigenlijk gebruik of buiten de gespecificeerde omgevingscondities, defecten aan de installatie of slijtage als gevolg van normaal gebruik van de apparatuur.
 • Schade veroorzaakt door rampen zoals brand, overstroming, wind, aardbeving of storm.
 • Cosmetische schade of krassen op plastic materialen zoals behuizingen.
 • LCD-panelen of displays met zichtbare krassen of barsten.
 • Schade veroorzaakt door stoten met andere voorwerpen, vallen, gemorste vloeistoffen of onderdompeling in vloeistoffen.
 • Defecten als gevolg van manipulaties uitgevoerd door onbevoegde technici, evenals latere wijzigingen of uitbreidingen die niet in de oorspronkelijke configuratie waren opgenomen.
 • Problemen als gevolg van compatibiliteit of installatie van randapparatuur of software gekocht van derden.
 • Verbruiksonderdelen, zoals de batterij. Een verkorting van de levensduur van de batterij als gevolg van herhaaldelijk opladen/ontladen of langdurig niet opladen wordt als normaal beschouwd.
 • Schade door een ongeluk, misbruik, verkeerd gebruik of onjuiste toepassingen.
 • Verslechtering door normaal gebruik, waaronder draagtas, plastic omhulsels, diskettes, cd-roms, handleidingen en batterijen.
 • Elke storing of schade als het serienummer en streepjescodelabel van het product of een van de componenten ervan is gewijzigd, gewist of verwijderd.
snelle verwerking

Geeft terug

In geval van gebrek aan overeenstemming kan de klant kiezen tussen teruggave, omruiling of reparatie.

De retourzending van de gehele of gedeeltelijke bestelling, zoals aan ons meegedeeld, dient binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling te worden verzonden en er wordt een forfaitair bedrag van € 7,99 aangerekend. In PingaOculto We behouden ons het recht voor om een ​​retourzending te weigeren in het geval dat het product een defect vertoont dat is veroorzaakt door verkeerd gebruik, vergelijkbaar met de defecten die zijn aangegeven op deze pagina in het gedeelte 'Redenen voor verlies van garantie'. Verzending wordt niet terugbetaald, behalve als de vastgestelde deadline niet is gehaald, zolang het een probleem is van het logistieke bedrijf en niet van de klant (afwezigheid, onjuist adres...). *We behouden ons het recht voor om de retourzending van een product om hygiënische redenen te weigeren als is geverifieerd dat het is gebruikt, wat van toepassing is op oortelefoons en kleding.

Als u ervoor kiest om te ruilen voor een ander product, heeft u ook 14 dagen de tijd vanaf ontvangst van de bestelling. Om het proces te versnellen wordt het als retour verwerkt en kunt u een nieuwe bestelling plaatsen voor het gewenste product.

De reparatie is altijd gratis als het een fabrieksfout of iets dergelijks betreft. Reparaties buiten de garantie hebben variabele reparatiekosten, afhankelijk van het probleem dat het product vertoont.

Om uw retourzending te verwerken heeft u toegang nodig https://pingaoculto.outvio.com/ en voor reparatie of garantie dient u ons per e-mail op de hoogte te stellen: contact@pingaoculto.com of WhatsApp: +34 644 098 320 met vermelding van uw bestelnummer. Daarna kunt u het product sturen naar:

PingaOculto winkel (Telefoon +34 91 417 04 02)
Calle Lucio del Valle 12, Local 1, 28003, Madrid, Madrid, Spanje

Als de reden een productfout is, is het raadzaam om de instructies in detail te lezen en contact met ons op te nemen voor hulp.

Wereldwijde Expreslevering

Overal ter wereld

14 dagen Retourtermijn

Tot 14 kalenderdagen

3 Jaar Garantie

Snel en efficiënt beheer

100% Veilige Betaling

PayPal / MasterCard / Visa