Betaling

100% Veilige Betaling

Visa
MasterCard
American Express
PayPal
Apple Pay
Google Pay
Visa, Mastercard, Amex, Google/Apple Pay...

bankpas/creditcard

Naast Apple en Google Pay kunt u uw bestellingen betalen met een bankpas of creditcard via de beveiligde Stripe Payment Gateway.

Om de betaling via Apple of Google Pay uit te voeren, moet u de bestelling verwerken vanuit een browser met de optie ingeschakeld en de stappen volgen die tijdens het aankoopproces worden aangegeven.

Wereldwijde betalingsverwerker

PayPal

PayPal is de veiligste en meest comfortabele manier om online te betalen. Zodra u de bestelinformatie heeft ingevuld, wordt u doorgestuurd naar PayPal om de bestelling direct te betalen. U kunt betalen met uw PayPal-account of zonder account met uw bankpas/creditcard. We brengen geen kosten of commissie in rekening om met PayPal te betalen. Verkrijgbaar Betaling in 3 termijnen zonder rente.

Betaling aan de Dealer

Rembours

U kunt uw bestelling onder rembours betalen als het afleveradres het Spaanse schiereiland of de Balearen is. Om deze betaalmethode te selecteren, moet u tijdens het verwerken van de bestelling het afleveradres opgeven en de verzendmethode kiezen: "Dringend 24 uur onder rembours Correos Express". Betaal ten slotte de bezorger contant.

Komt u liever bij ons langs?

winkel

Calle Lucio del Valle 12, Madrid, Spanje

LV 10 uur tot 14 uur en van 15 tot 19 uur |  S 10 uur tot 14 uur

winkel PingaOculto
Wereldwijde Expreslevering

Overal ter wereld

14 dagen Retourtermijn

Tot 14 kalenderdagen

3 Jaar Garantie

Snel en efficiënt beheer

100% Veilige Betaling

PayPal / MasterCard / Visa