Meest voorkomende vragen

Veelgestelde vragen

Onze producten zijn ontworpen om al die mensen die een gesprek verborgen moeten houden of onopgemerkt moeten luisteren tegenover andere mensen. De meest voorkomende klantprofielen zijn: Studenten voor examens, Beveiligingsbedrijven, Arbeidsconflicten, Gerechtelijk bewijs, Acteurs, Presentatoren...

Hoogstwaarschijnlijk wel omdat We verzenden naar vrijwel elk land ter wereld. U kunt meer informatie raadplegen hier of neem contact met ons op.

Onze zendingen zijn 100% discreet. Het pakket heeft geen eventuele markeringen of verzendlabels die de inhoud aangeven. Bovendien dragen ze zelfklevende sluiting weer te openen en te sluiten.

We hebben Dringende zendingen met levering binnen 24 uur voor Spanje, 2-4 dagen in Europa en 3-6 dagen voor de rest van de wereld. Meer informatie hier.

U ontvangt een e-mail met als onderwerp "Opmerking toegevoegd aan uw bestelling..." met de link en het trackingnummer. Als je het niet binnen 48 uur hebt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.

Ja, selecteer bij het bestellen de optie voor ophalen in de winkel

U kunt ook de levering in een postkantoor Spanje. Je moet gewoon vermeld het adres van het kantoor (te vinden op Google Maps) e aangeven in het veld "Bestelnotitie". dat de zending naar Correos is.

De betaalmethoden die op internet beschikbaar zijn, zijn pinpas/creditcard, PayPal en onder rembours (alleen beschikbaar op het Spaanse schiereiland). U kunt meer informatie controleren hier.

Ja, alle producten hebben een Minimaal 2 jaar garantie, verlengbaar tot 3 jaar in het geval van Spanje door regelgeving.

Natuurlijk! Wij bieden verschillende communicatiekanalen zodat u contact met ons kunt opnemen en wij u advies of hulp kunnen bieden wanneer u uw product ontvangt.

U dient zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen via een van de communicatiekanalen zodat we het adres in ons systeem kunnen wijzigen.

U dient zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen via een van de communicatiekanalen zodat we het product in de bestelling kunnen wijzigen.

Om een ​​product te retourneren moet je neem binnen 14 dagen contact met ons op via e-mail met vermelding van het ordernummer en de reden daarvoor. U kunt meer informatie raadplegen over het retourbeleid hier.

Heb je meer hulp nodig?

Neem contact met ons op

Schakel JavaScript in uw browser in om dit formulier in te vullen.
Komt u liever bij ons langs?

winkel

Calle Lucio del Valle 12, Madrid, Spanje

LV 10:00 uur tot 14:00 uur en 15:00 uur tot 19:00 uur |  S 10: 00 een 14: 00

*Feestdagen bijgewerkt op Google Maps

winkel PingaOculto
Wereldwijde Expreslevering

Overal ter wereld

14 dagen Retourtermijn

Tot 14 kalenderdagen

3 Jaar Garantie

Snel en efficiënt beheer

100% Veilige Betaling

PayPal / MasterCard / Visa