Nano V7-oortelefooninstructies

Index

Wat is een nano-oortje?

Oortje-Nano-Mini-Oortelefoon-Spy
Een nano-oortje is een koptelefoon heel klein draadloos die in het oor wordt ingebracht en volledig verborgen blijft. Dit type verborgen koptelefoon wordt meestal gebruikt voor spieken bij examens, gebruik in presentaties, spionage… De Nano Earpiece is het meest populaire model en een van de bestsellers, maar de werking ervan kan complex zijn zonder gids.

Wat is een Vip Pro Pinganillo?

Vip Pro-oortjes
Een VIP Pro-oortje is een koptelefoon klein formaat draadloos die in het oor wordt gestoken en verborgen blijft. Dit type verborgen koptelefoon wordt meestal gebruikt voor spieken bij examens, gebruik in presentaties, spionage...

Hoe werken de Nano en Vip Pro Pinganillo?

De twee soorten oortjes werken met behulp van technologie elektromagnetische inductie. De inductorkraag genereert een inductiegolf die een trilling in de oordopjes veroorzaakt, wat resulteert in het geluid. Dankzij inductietechnologie die we kunnen gebruiken verborgen oortjes met een zeer klein formaat en bestand tegen remmers.
 
El nano-oortje reageert op inductieve golven trillen en geluid genereren. Hij VIP Pro-oortje vereist een batterij die inductieve golven versterkt, waardoor meer volume ontstaat dan het nano-oortje, en kan worden gebruikt in luidruchtige omgevingen
Inductieve golven Oortelefoon Nano V7 Vip Pro SuperMini
Inductieve golven van de Nano V7-inductorkraag met Vip Pro SuperMini

Zijn de Pinganillo Nano en Vip Pro veilig?

Ja, de twee oortjes ze zijn volkomen veilig. Beide ze werken omdat ze reageren op elektromagnetische inductie uitgezonden door de inductiekraag geluid maken. De nano-oortje heeft geen elektrische circuits en met de veroorzaakte trillingen genereert het geluid. Hij Het Vip Pro-oortje heeft een batterij nodig om de door de inductorkraag ontvangen inductie te versterken.
Meer informatie vindt u in het hoofdstuk over veiligheid en naleving van het product aan het einde van het web.

Technische kenmerken

Het nano-oortje is de kleinste hoofdtelefoon op de markt met een grootte vergelijkbaar met die van een linze. Blijft over totaal verborgen van buitenaf onzichtbaar zijn.
De Nano V7-inductiekraag integreert een oplaadbare batterij binnen. Deze batterij kan worden opgeladen 100% in ongeveer 1 uur.
De inducerende halsband zendt inductieve golven uit waardoor het nano-oortje trilt en geluid genereert. Het nano-oortje opladen is niet nodig.
De Nano V7-inductiekraag vereist een simkaart voor de telefoontjes.
De autonomie van de halsband is Afhankelijk van het volume ongeveer 4 uur. De inductiehalsband moet uitgeschakeld zijn wanneer deze niet in gebruik is en tijdens het opladen.

Inhoud pakket

Inhoud Nano V7 Vip Pro SuperMini oortelefoonset

1 - Trekkermagneet

2 - Uittrekstang

3 - Nano-oortjes (2 magnetische eenheden)

4 - Nano V7 inductorkraag

5 – USB-oplaadkabel

8 - Simkaartadapters

+ Vip Pro SuperMini/UltraMini-oortje

6 – Vip Pro SuperMini- of UltraMini-oortje

7 – 2 Batterijen 337/SR416SW

Instructies

Stap 0 - Origineel product PingaOculto

PingaOculto

Controleer of het een origineel product van PingaOculto controleren of het merk dat op het product staat hetzelfde is.

Als u twijfelt of het origineel is, kunt u contact met ons opnemen, dan zullen wij het verifiëren. Neem contact met ons op via: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Stap 1 - Verwijder de SIM-pincode

Verwijder Pin Sim Oortje Nano V6

Om de simkaart te gebruiken met de Kit is het de pincode van de simkaart tijdelijk moet verwijderen. Je vindt de instelling op je mobiel in beveiligings-, privacy- of vergelijkbare instellingen.

Als u de optie niet kunt vinden, zoek in google: "verwijder simkaart pincode + mobiel model/merk".

Stap 2 - SIM-kaart plaatsen en inschakelen

Het product wordt met weinig of geen vracht verzonden, Het wordt aanbevolen om het op te laden voor het eerste gebruik. (Zie stap 7)
Plaats de Nano V7-simkaart en schakel in

Introductie van een simkaart (no MicroSIM of NanoSIM) volgens richting die in de afbeelding wordt weergegeven. Indien nodig, gebruik bijgeleverde adapter met uw microSIM- of NanoSIM-kaart en onthoud plaats de adapter nooit zonder kaart erin, omdat dit de pinnen zal beschadigen. De simkaart zal dat zijn correct geplaatst wanneer u een klik hoort. Voor pak het uit duw simkaart totdat u een klik hoort.

Schakel vervolgens de Nano V7-inductorkraag in door de AAN/UIT-knop ingedrukt te houden totdat het verschijnt een rode led. Wacht ongeveer 10 seconden tot het begint. De LED gaat uit.

Stap 3 - Oortelefoontype

Dit model kan alleen worden gekocht met het Nano-oortje of ook met een Vip Pro-type oortje. De nanopinguïn biedt weinig volume en kan alleen gebruikt worden in geluidsarme omgevingen zoals examens of bibliotheken. De Spy Oortelefoon Vip Pro biedt meer volume en kan gebruikt worden in omgevingen met of zonder lawaai.

Selecteer het oortelefoonmodel om de configuratiestappen te zien

Stap 4 - De kit gebruiken met Vip Pro-oortje

Stap 4.1 - Stapelintroductie

Selecteer het oortelefoonmodel tussen de Vip Pro SuperMini (vleeskleur) of de Vip Pro UltraMini (zwarte kleur)

Vip Pro Ultra Mini

Typen VIP Pro UltraMini

Selecteer het type Vip Pro UltraMini-oortje. Beide hebben dezelfde werking, alleen door de extractiemethode te variëren. Bij type A met trekstang en bij type B met doorzichtige draad.

Type A

AANDACHT - Om het Vip Pro UltraMini TYPE A oorstukje uit uw oor te verwijderen, moet de batterij in het oorstukje worden geplaatst.
U mag het Vip Pro UltraMini-oortje NOOIT in uw oor plaatsen zonder eerst de batterij te plaatsen. op de oortelefoon of de extractorbalk werkt niet.
Introductie Vip Pro UltraMini-oortelefoonbatterij

Schroef de zwarte dop van het oortje en plaats de stapel de positieve pool naar boven gericht. dan schroef de dop er weer op controleren laat het blijven correct geschroefd.

De batterij begint te verbruiken vanaf het moment dat deze is geplaatst op de oortelefoon en zou moeten intrekken indien niet te gebruiken om het downloaden te voorkomen. Het voor deze versie vereiste stapelmodel is 379-SR521SW.

Type B

Stap 1 VIP Pro Mini

Schroef de zwarte dop van het oortje en plaats de stapel de positieve pool naar boven gericht. dan schroef de dop er weer op controleren laat het blijven correct geschroefd.

De batterij begint te verbruiken vanaf het moment dat deze is geplaatst op de oortelefoon en zou moeten intrekken indien niet te gebruiken om het downloaden te voorkomen. Het voor deze versie vereiste stapelmodel is 337-SR416SW.

VIP Pro Super Mini

Stap 1 VIP Pro Mini

Schroef het zwarte deksel van de spionageheadset los en plaats de batterij met de positieve pool omhoog (waar staan ​​de letters van het merk en het model van de batterij is de positieve pool).

Schroef vervolgens de dop er weer op en zorg ervoor dat deze stevig vastzit.

La de batterij begint te ontladen zodra deze wordt geplaatst op de spionageheadset en moet worden verwijderd als deze niet wordt gebruikt om ontlading te voorkomen.

Het batterijmodel dat nodig is voor de VIP Pro Spy-headset is 337-SR416SW.

Stap 4.2 - Reiniging Controleer werking

Dit geluid, vergelijkbaar met een niet-afgestemde radio, is normaal in alle Vip Pro Earpieces. Dit komt door de constante versterking van de inductieve golven die door de inductieve kraag worden uitgezonden. Dit geluid neemt af als er iets wordt afgespeeld en als het batterijvermogen afneemt. Dankzij deze technologie hebben we een grote autonomie en een zeer kleine koptelefoon.
Reinig oor en oorstukje
Introductie Vip Pro UltraMini oortje

First, maak het oor goed schoon met een wattenstaafje, oorreinigingsspray of water en goed afdrogen. Maak vervolgens de oortelefoongaten schoon met een fijne naald en wees voorzichtig bij het verwijderen van de oorsmeer dat belemmert en kan ervoor zorgen dat je niets hoort.

Houd de spionageheadset dicht bij uw oor en Controleer of u een geluid hoort dat lijkt op dat van een niet-afgestemde radio.

Dit geluid geeft aan dat dit zo is ingeschakeld en werkt naar behoren.

⚠ Als het geluid erg hard is en hoorbaar is zonder het oorstukje in uw oor, schroef dan de dop los en controleer of de batterij met de positieve pool + naar boven gericht is geplaatst en schroef de dop er voorzichtig weer op. Als het deksel of de batterij niet is uitgelijnd, maakt het dit geluid.

⚠ Als u het geluid niet kunt horen dat lijkt op dat van een niet-afgestemde radio, controleer dan of de batterij correct is geplaatst met de positieve + kant naar boven gericht en draai de dop er voorzichtig weer op. Als u de batterij lange tijd in de batterij hebt laten zitten, is deze leeg en moet u de andere batterij in de set of een nieuwe gebruiken om hem weer aan het werk te krijgen.

Stap 4.3 - Introductie en plaatsing van de kit

Introductie Vip Pro UltraMini oortje

Plaats het oortje in het linkeroor. Je kunt hem ook rechts inbrengen, maar links horen we over het algemeen beter. U kunt met uw vinger tegen het oorstukje duwen. Het wordt niet aanbevolen om het te veel in te voegen, omdat het niet nodig is om het te verbergen.

Nano V7 Vip Pro-prestatietest
Inductieve golven Oortelefoon Nano V7 Vip Pro SuperMini

plaats het vip pro-oortje in de buurt van de inductiekraag zoals op de afbeelding. Nu gaan we voer een functionele test uit:

 1. Zet de hele set encima een beetje.
 2. Plaats de vip pro oorstukje vlakbij de inductiekraag zoals op de afbeelding.
 3. Plaats simkaart
 4. Schakel de neklus in door de AAN/UIT-knop ingedrukt te houden y wacht tot u de inschakelmelodie hoort.

Als we de inschakelmelodie hebben gehoord, is de inductiehalsband correct ingeschakeld en werkt. Wacht minimaal 1 minuut en llik vanaf een mobiel naar het telefoonnummer van de simkaart. De oproep wordt automatisch beantwoord na een paar seconden. Het is hoorbaar wanneer u spreekt vanaf de mobiele telefoon die belt en u kunt communiceren via de geïntegreerde microfoon

dan Plaats de kit op uw lichaam zoals op de afbeelding. Voor meer veiligheid het wordt aanbevolen om de inductiehalsband met een doek of plastic tape op uw huid te bevestigen zodat deze niet verschuift tijdens gebruik. Voor herhaald gebruik kunt u het zelfs aan sweatshirts of jassen naaien. Vergeet niet dat de inductiehalsband niet wasbaar is.

⚠ Als u de oproep niet via het oorstuk hoort, controleer dan of de inductiehalsband om uw nek zit. Als het niet werkt, probeer dan een andere simkaart, controleer of deze een lijn heeft en of de simkaart geen pincode heeft. Probeer ook de batterij volledig op te laden. Als u meer hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

U bent nu klaar met het configureren van de oortelefoon VIP-professional. Je kunt volgen met instructies in:

Stap 5 - De Nano Earpiece Kit gebruiken

Als het vip pro-oortje werkt, zal het nano-oortje zeker werken. Dit komt omdat het nano-oortje werkt vanwege het materiaal waarvan het is gemaakt.
Het is aan te raden om het vip pro oortje eerst te testen als je een kit met een vip pro oortje hebt aangeschaft.

Stap 5.1 - Kitonderdelen

Nano-oortelefoononderdelen

Extractorstang, extractormagneet en oortjes

De pinguins (in de afbeelding aangegeven met het cijfer 3) zijn de twee kleinste stukjes en zouden moeten deel met de nagel. Je vindt ze in de Kit in a bag. Ook inbegrepen zijn uittrekstang (2 op de foto) en de trekker magneet (1 op de afbeelding).

Stap 5.2 - Testfunctie

Plaats de Nano V7-simkaart en schakel in
Test Nano-inductorkraag V2-V3-V4-V5-V7

plaats de extractormagneet en de twee oordopjes samen en plaats ze in contact met de inductiekraag zoals op de afbeelding. De extractormagneet, die ook van piëzo-elektrisch materiaal is gemaakt, reageert net als de oordopjes op inductieve golven, trilt en veroorzaakt geluid. Daarom zullen we hem samen met de oordopjes gebruiken om de test uit te voeren:

 1. Zet de hele set encima een beetje.
 2. Plaats de extractormagneet en de twee pinnen in contact met de inductorkraag zoals op de afbeelding.
 3. Plaats simkaart.
 4. Schakel de neklus in door de AAN/UIT-knop ingedrukt te houden y wacht tot u de inschakelmelodie hoort.

Als we de inschakelmelodie hebben gehoord, is de inductiehalsband correct ingeschakeld en werkt. Wacht minimaal 1 minuut en llik vanaf een mobiel naar het telefoonnummer van de simkaart. De oproep wordt automatisch beantwoord na een paar seconden. Breng uw oor dicht bij de extractormagneet en de oorstukjes die in contact zijn met de inductiekraag controleer of het hoorbaar is of trilt wanneer u spreekt vanaf de mobiele telefoon die belt.

Si trillen en/of hoorbaar zijn de uitrusting Het werkt correct.

⚠ Als u de oproep niet via het oorstuk hoort, controleer dan of de inductiekraag is bevestigd aan de extractormagneet + oorstukken. Als het niet werkt, probeer dan een andere simkaart, controleer of deze een lijn heeft en of de simkaart geen pincode heeft. Probeer ook de batterij volledig op te laden. Als u meer hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Stap 5.3 - Introductie van Nano Earpiece

Deze stap Het is de meest complexe en er zijn mogelijk meerdere pogingen nodig om de juiste invoer te verkrijgen.. Si NEE voer het correct in u hoort weinig of helemaal niet
Het wordt aanbevolen Houd het oor zo schoon mogelijk voor een correcte inbrenging van het oorstukje. We raden aan om het te gebruiken voordat u het introduceert wattenstaafjes en/of spray voor oorreiniging
Accessoires voor nano-oortelefoons
Introduceer Nano-oortelefoon
Nano-oortelefoon introductie

Enter eerst een pinguïn (slechts een van de twee die in de afbeelding verschijnen, aangegeven met een 3) in het linkeroor (we horen beter door het linkeroor dan door het rechter) via de volgende procedure:

 1. Draai uw hoofd 90º zodat het linkeroor waar we het oorstukje gaan inbrengen naar boven wijst.
 2. dan laat het oorstukje in uw oor vallen (Probeer nooit het oorstukje in te brengen met een wattenstaafje of iets dergelijks, omdat het dan niet correct wordt ingebracht).
 3. dezelfde positie behouden met je hoofd gedraaid, schud je hoofd en maak cirkelvormige bewegingen totdat u merkt dat er een druppel water in het oor valt en/of het verstopte oor.

 ⚠ Mogelijk moet u deze stap meerdere keren herhalen ⚠

➕ naar controleer of het oortje correct is geplaatst, leg je hand voor je oor (zodat het oortje niet op de grond valt) en draai je hoofd naar de andere kant. Als het oortje gemakkelijk uit uw oor komt bij het draaien van het hoofd is dat het NIET correct is ingevoerd. U moet de introductiestappen herhalen.

➕ kan ook controleer of het correct is geplaatst door te controleren of een andere persoon het oorstukje niet in het oor ziet. Als je het kunt zien, NEE het is goed ingevoerd.

🔧 Tip: er zijn momenten waarop Het oortje heeft alleen een klein duwtje nodig correct ingevoerd te worden. Als, plaats de extractormagneet achter uw oor, dicht bij de nek. U zult merken hoe het oortje beweegt en u kunt het plaatsen afmaken.

🔧 Tip 2: Er zijn bepaalde mensen die meer oorsmeer ophopen, vooral in het binnenste deel van het oor, waardoor moeilijker om het oortje in te brengen. herinneren maak het oor schoon met Reinigingssprays en stokken voor de oren. Meestal heb je alleen nodig oefen meer om het correct in te voeren. Als je het niet kunt invoeren het wordt aanbevolen dat u een oor schoonmaken oorsmeerpluggen te verwijderen.

⚠ Als u het niet kunt invoeren, neem dan contact met ons op om u te helpen: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Stap 5.4 - Kitplaatsing en volumeregeling

Gebruiksschema Nano V7 oortje PingaOculto

Wanneer het oortje correct is geplaatst in het linkeroor, plaats de kit zoals deze op de afbeelding wordt weergegeven, herinnerend dat de inductiekraag moet altijd onder de kleding in de nek zitten zodat de oortelefoon het geluid opvangt. 

Bellen vanaf een mobiel naar het telefoonnummer van de simkaart en wanneer het automatisch wordt beantwoord, verhoog het volume door op de knop + te drukken van de inductiekraag. Controleer of het volume dat het biedt voldoende is een pinguin (voldoende in de meeste gevallen) als we het oortje correct hebben geplaatst, als het volume maximaal is, de halsband voldoende is opgeladen en zich in de nek bevindt).

Als u heel zacht hoort, Steek ook het andere oortje in het rechteroor.

naar verhoog het volume van de neklus (ander volume dan mobiel) ingedrukt houden de + knop van de Nano V7 terwijl het oortje op het linkeroor zit en de neklus op de nek. Wanneer je een hoort fluit betekent dat het volume is maximaal* op de ketting.

 (Een enkel oortje in het linkeroor wordt aanbevolen, aangezien wanneer u probeert er een in elk oor te steken, de eerste misplaatst zal zijn bij het inbrengen van de tweede). (Het is ZEER waarschijnlijk dat als we niet goed horen met een oorstukje in het linkeroor, dit komt doordat we het oorstukje niet goed hebben ingebracht, het volume in de halsband is niet maximaal, de neklus heeft onvoldoende lading of zit niet in de nek).

*⚠🔋❗Het maximale volume in de inducerkraag vermindert de autonomie drastisch. U moet het volume instellen op het minimaal hoorbare volume (normaal gesproken 50-70%) op de inducerhalsband (u kunt het volume verlagen door op de – volumeknop te drukken en verhogen door op de + knop te drukken).

Stap 6 - Multifunctionele, microfoon- en volumeknoppen

Oplaadmicrofoon en Nano V7-knoppen

Inclusief geïntegreerde microfoon op de ketting.

De werking van de knoppen is:

 • AAN UIT: Aan uit. (Houd ingedrukt totdat de led aan/uit gaat)
 • SOS/Resetten: Oproep knippen en afsluiten.
 • ​  Volume hoger/lager.

⚠🔋❗ Het wordt aanbevolen om de autonomie te vergroten Gebruik het volume van de Nano V7 NIET maximaal. Het optimale volume is 50-70%.

Stap 7 - Batterij, oorstukje en batterij verwijderen

Vergeet niet de neklus uit te schakelen terwijl niet in gebruik en tijdens het opladen
Oplaadmicrofoon en Nano V7-knoppen

La autonomie van het Nano V7-apparaat is ongeveer 4 uur.

om het te laden sluit hem aan op de stroom met de oplaadkabel en sluit hem aan uit de kit of op een lader tot 5V en 1A. De geschatte tijd van opladen is 1-1,5 uur. Het apparaat is volledig opgeladen als het licht blijft branden tijdens het opladen.

Vergeet niet te controleren of de Nano V7 is uitgeschakeld tijdens het opladen.

Oortelefoon verwijderen

Stap 7.1 - Het Nano-oordopje verwijderen

Accessoires voor nano-oortelefoons
Stap 6 Nano V4-oortelefoon
Stap 7 Nano-oortje

verwijder het oortje de extractiebalk nadert (in de afbeelding aangegeven met een 2) met trekmagneet (aangegeven met een 1) aan de basis naar het oor zoals je kunt zien op de eerste afbeelding.

Nog een ZEER effectieve extractiemethode es vasthouden met één vinger de trekmagneet in het oor en schud je hoofd terwijl je het gedraaid houdt zoals in de tweede afbeelding. Het kan moeilijk te verwijderen zijn de eerste paar keer, maar na meerdere pogingen lukt het wel.

ook het oortje is mogelijk al verwijderd en op de grond gevallen, controleer dan of het nog steeds in uw oor zit door de kit aan te sluiten en controleer of u het hoort wanneer u een opname op maximaal volume afspeelt.

⚠ Als u het niet kunt uitpakken, neem dan contact met ons op om u te helpen: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Het wordt aanbevolen om het oorstukje schoon te maken met water of alcohol, de trekmagneet en de trekstang voor en na elk gebruik.

Tenslotte Vergeet niet de inductiekraag uit te zetten door de AAN/UIT-knop ingedrukt te houden.

Stap 7.2 - Het Vip Pro-oortje verwijderen

Selecteer het oortelefoonmodel tussen de Vip Pro SuperMini (vleeskleur) of de Vip Pro UltraMini (zwarte kleur)

Vip Pro Ultra Mini

Typen VIP Pro UltraMini

Selecteer het type Vip Pro UltraMini-oortje. Beide hebben dezelfde werking, alleen door de extractiemethode te variëren. Bij type A met trekstang en bij type B met doorzichtige draad.

Type A

AANDACHT - Om het Vip Pro UltraMini TYPE A oorstukje uit uw oor te verwijderen, moet de batterij in het oorstukje worden geplaatst.
U mag het Vip Pro UltraMini-oortje NOOIT in uw oor plaatsen zonder eerst de batterij te plaatsen. op de oortelefoon of de extractorbalk werkt niet.
Extract Vip Pro UltraMini Bar

Verwijder het oorstukje door het verwijderstaafje in uw oor te steken. Vergeet niet dat dit gemagnetiseerd is voor de batterij, dus Plaats het oorstukje nooit in uw oor zonder eerst de batterij te plaatsen.

Tenslotte vergeet niet om de batterij los te koppelen wanneer u klaar bent met het gebruik van de oortelefoon dus hij download niet.

⚠ Als u het niet kunt uitpakken, neem dan contact met ons op om u te helpen: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Type B

Stap 4 Vip Pro Mini-oortje

Verwijder de oortelefoon door met uw vingers aan de transparante draad te trekken. Als je het niet snapt, je kunt proberen de transparante draad mee te trekken pincet.

Tenslotte Vergeet niet om de batterij los te koppelen wanneer u klaar bent met het gebruik van de spionageheadset om verder verbruik te voorkomen.

VIP Pro Super Mini

Stap 4 Vip Pro Mini-oortje

Verwijder de oortelefoon door met uw vingers aan de transparante draad te trekken. Als je het niet snapt, je kunt proberen de transparante draad mee te trekken pincet.

Tenslotte Vergeet niet om de batterij los te koppelen wanneer u klaar bent met het gebruik van de spionageheadset om verder verbruik te voorkomen.

kan controleer de Videotutorial samen met instructies om beter te begrijpen hoe het oortje werkt:

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Veel voorkomende problemen

de pinguins kunnen complexe producten zijn bij het in werking stellen ervan. Kijk hieronder de frequente problemen pinguin nano v7 en zijn oplossing.

1 - Brengt het gesprek niet tot stand met de Halsband

Plaats de Nano V7-simkaart en schakel in
Oplaadmicrofoon en Nano V7-knoppen
Verwijder Pin Sim Oortje Nano V6

Het kan verschillende redenen hebben. Voer de volgende controles uit:

 • Controleer of de simkaart geen pincode heeft. U kunt dit controleren door het in uw mobiel in te voeren en de mobiel opnieuw op te starten. Als er bij het opstarten om de SIM-pincode wordt gevraagd, je zou het moeten verwijderen. Om de simkaart te gebruiken met de Kit is het de pincode van de simkaart tijdelijk moet verwijderen. Je vindt de instelling op je mobiel in beveiligings-, privacy- of vergelijkbare instellingen. Als u de optie niet kunt vinden, zoek op Google: “verwijder pincode simkaart + mobiel model/merk”.
 • Controleer of u een batterij en is opgeladen terwijl deze uitgeschakeld was. Als u probeert op te laden terwijl deze is ingeschakeld, wordt deze niet opgeladen. Zelfs als de ontstekingsmelodie klinkt, kan deze mislukken vanwege een lage lading.
 • Controleer of u de SIM-kaart correct hebt geplaatst en een klik hebt gehoord bij het invoeren ervan.
 • Controleer of de simkaart kan bellen of gebeld kan worden.
 • Controleer of de Compatibele GSM-banden van de Nano V6: 850 / 900 / 1800 / 1900 zijn beschikbaar in uw land in: https://www.worldtimezone.com/gsm.html 
 • Test in de open lucht om een ​​dekkingsprobleem uit te sluiten. Daarnaast, probeer een andere simkaart van een andere operator. In Spanje zijn bijvoorbeeld Movistar of Vodafone de meest aanbevolen operators, en Orange en dergelijke de minst aanbevolen.

⚠️De Nano V7-inductorhalsband ontvangt minder signaal dan een mobiele telefoon. Het is belangrijk om een ​​operator met een goede dekking te proberen.

2 - Werkt niet

Nano-oordopjes werken vanwege het materiaal ze zijn gemaakt van een piëzo-elektrisch materiaal en niet vanwege interne elektronica in de oortjes. Om deze reden het is onmogelijk dat nano-oortjes niet werken en Het probleem zal de inductiekraag zijn.  Volg de stappen en testen aangegeven in de volgende sectie (3 – Ik hoor niets of heel zacht).

Si het VIP Pro-oortje werkt niet volg de onderstaande controles:

Reinig oor en oorstukje
Introductie Vip Pro UltraMini-oortelefoonbatterij
 • Maak de oortelefoongaten schoon met een fijne naald en wees zeer voorzichtig met het verwijderen van oorsmeer dat het oorstuk blokkeert en kan ervoor zorgen dat je niets hoort.

 • Controleer of de batterij is opgeladen. Als het lange tijd op de spionageheadset is blijven zitten, wordt het gedownload en u moet een nieuwe batterij gebruiken. De batterij raakt leeg, zelfs als deze niet wordt gebruikt.

 • Schroef de zwarte dop los van de spionageheadset en plaats de batterij met de positieve pool naar boven gericht (waarbij de letters van het merk en het batterijmodel de positieve pool zijn).

 • Schroef de dop er weer open zorg ervoor dat deze stevig vastgeschroefd is.

Als u het geluid hoort dat lijkt op een niet-afgestemde radio door het oorstukje in uw oor te plaatsen met de batterij erin, het oortje werkt en het probleem zal een ander zijn. Volg de stappen die in het volgende gedeelte worden aangegeven (3 – Ik hoor niets of heel zacht).

⚠ De batterij begint te verbruiken vanaf het moment dat deze is geplaatst in de oortelefoon en moet worden verwijderd als het niet wordt gebruikt om ontlading te voorkomen. 

3 - Ik hoor niets of heel zacht

Dit is een van de meest voorkomende problemen in de nano-oortjes. bestaan meerdere mogelijke redenen waar je niets of heel weinig van hoort. We gaan een reeks tests uitvoeren:

Met welke van de twee oortjes heb je het probleem?

Spy Oortelefoon Nano

Als het vip pro-oortje werkt, zal het nano-oortje zeker werken. Dit komt omdat het nano-oortje werkt vanwege het materiaal waarvan het is gemaakt.
Het is aan te raden om het vip pro oortje eerst te testen als je een kit met een vip pro oortje hebt aangeschaft.
Accessoires voor nano-oortelefoons

Extractorstang, extractormagneet en oortjes

De pinguins (in de afbeelding aangegeven met het cijfer 3) zijn de twee kleinste stukjes en zouden moeten deel met de nagel. Je vindt ze in de Kit in a bag. Ook inbegrepen zijn uittrekstang (2 op de foto) en de trekker magneet (1 op de afbeelding).

Plaats de Nano V7-simkaart en schakel in

Introductie van een simkaart (no MicroSIM of NanoSIM) volgens richting die in de afbeelding wordt weergegeven. Indien nodig, gebruik bijgeleverde adapter met uw microSIM- of NanoSIM-kaart en onthoud plaats de adapter nooit zonder kaart erin, omdat dit de pinnen zal beschadigen. De simkaart zal dat zijn correct geplaatst wanneer u een klik hoort. Voor pak het uit duw simkaart totdat u een klik hoort.

Schakel vervolgens de Nano V7-inductorkraag in door de AAN/UIT-knop ingedrukt te houden totdat het verschijnt een rode led. Wacht ongeveer 10 seconden tot het begint. De LED gaat uit.

Plaats de Nano V7-simkaart en schakel in
Test Nano-inductorkraag V2-V3-V4-V5-V7

plaats de extractormagneet en de twee oordopjes samen en plaats ze in contact met de inductiekraag zoals op de afbeelding. De extractormagneet, die ook van piëzo-elektrisch materiaal is gemaakt, reageert net als de oordopjes op inductieve golven, trilt en veroorzaakt geluid. Daarom zullen we hem samen met de oordopjes gebruiken om de test uit te voeren:

 1. Zet de hele set encima een beetje.
 2. Plaats de extractormagneet en de twee pinnen in contact met de inductorkraag zoals op de afbeelding.
 3. Plaats simkaart.
 4. Schakel de neklus in door de AAN/UIT-knop ingedrukt te houden y wacht tot u de inschakelmelodie hoort.

Als we de inschakelmelodie hebben gehoord, is de inductiehalsband correct ingeschakeld en werkt. Wacht minimaal 1 minuut en llik vanaf een mobiel naar het telefoonnummer van de simkaart. De oproep wordt automatisch beantwoord na een paar seconden. Breng uw oor dicht bij de extractormagneet en de oorstukjes die in contact zijn met de inductiekraag controleer of het hoorbaar is of trilt wanneer u spreekt vanaf de mobiele telefoon die belt.

Si trillen en/of hoorbaar zijn de uitrusting Het werkt correct.

⚠ Als u de oproep niet via het oorstuk hoort, controleer dan of de inductiekraag is bevestigd aan de extractormagneet + oorstukken. Als het niet werkt, probeer dan een andere simkaart, controleer of deze een lijn heeft en of de simkaart geen pincode heeft. Probeer ook de batterij volledig op te laden. Als u meer hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Als je in de vorige stap bij het uitvoeren van de test hebt gemerkt hoe de extractormagneet trilt samen met de oortjes of geluid, de kit werkt correct en het probleem is:

 • El inductorkraag heeft geen lading of heeft een lage lading.
 • El inductiekraag zat niet om de nek terwijl u wordt getest met het oorstukje in het oor.
 • El volume van de inducerhalsband is laag.
 • Het oortje is niet correct geplaatst. (De MEEST waarschijnlijke optie). Volg de stappen voor het invoeren van de oortjes opnieuw:
Accessoires voor nano-oortelefoons
Introduceer Nano-oortelefoon
Nano-oortelefoon introductie

Enter eerst een pinguïn (slechts een van de twee die in de afbeelding verschijnen, aangegeven met een 3) in het linkeroor (we horen beter door het linkeroor dan door het rechter) via de volgende procedure:

 1. Draai uw hoofd 90º zodat het linkeroor waar we het oorstukje gaan inbrengen naar boven wijst.
 2. dan laat het oorstukje in uw oor vallen (Probeer nooit het oorstukje in te brengen met een wattenstaafje of iets dergelijks, omdat het dan niet correct wordt ingebracht).
 3. dezelfde positie behouden met je hoofd gedraaid, schud je hoofd en maak cirkelvormige bewegingen totdat u merkt dat er een druppel water in het oor valt en/of het verstopte oor.

 ⚠ Mogelijk moet u deze stap meerdere keren herhalen ⚠

➕ naar controleer of het oortje correct is geplaatst, leg je hand voor je oor (zodat het oortje niet op de grond valt) en draai je hoofd naar de andere kant. Als het oortje gemakkelijk uit uw oor komt bij het draaien van het hoofd is dat het NIET correct is ingevoerd. U moet de introductiestappen herhalen.

➕ kan ook controleer of het correct is geplaatst door te controleren of een andere persoon het oorstukje niet in het oor ziet. Als je het kunt zien, NEE het is goed ingevoerd.

🔧 Tip: er zijn momenten waarop Het oortje heeft alleen een klein duwtje nodig correct ingevoerd te worden. Als, plaats de extractormagneet achter uw oor, dicht bij de nek. U zult merken hoe het oortje beweegt en u kunt het plaatsen afmaken.

🔧 Tip 2: Er zijn bepaalde mensen die meer oorsmeer ophopen, vooral in het binnenste deel van het oor, waardoor moeilijker om het oortje in te brengen. herinneren maak het oor schoon met Reinigingssprays en stokken voor de oren. Meestal heb je alleen nodig oefen meer om het correct in te voeren. Als je het niet kunt invoeren het wordt aanbevolen dat u een oor schoonmaken oorsmeerpluggen te verwijderen.

⚠ Als u het niet kunt invoeren, neem dan contact met ons op om u te helpen: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Gebruiksschema Nano V7 oortje PingaOculto

Wanneer het oortje correct is geplaatst in het linkeroor, plaats de kit zoals deze op de afbeelding wordt weergegeven, herinnerend dat de inductiekraag moet altijd onder de kleding in de nek zitten zodat de oortelefoon het geluid opvangt. 

Bellen vanaf een mobiel naar het telefoonnummer van de simkaart en wanneer het automatisch wordt beantwoord, verhoog het volume door op de knop + te drukken van de inductiekraag. Controleer of het volume dat het biedt voldoende is een pinguin (voldoende in de meeste gevallen) als we het oortje correct hebben geplaatst, als het volume maximaal is, de halsband voldoende is opgeladen en zich in de nek bevindt).

Als u heel zacht hoort, Steek ook het andere oortje in het rechteroor.

naar verhoog het volume van de neklus (ander volume dan mobiel) ingedrukt houden de + knop van de Nano V7 terwijl het oortje op het linkeroor zit en de neklus op de nek. Wanneer je een hoort fluit betekent dat het volume is maximaal* op de ketting.

 (Een enkel oortje in het linkeroor wordt aanbevolen, aangezien wanneer u probeert er een in elk oor te steken, de eerste misplaatst zal zijn bij het inbrengen van de tweede). (Het is ZEER waarschijnlijk dat als we niet goed horen met een oorstukje in het linkeroor, dit komt doordat we het oorstukje niet goed hebben ingebracht, het volume in de halsband is niet maximaal, de neklus heeft onvoldoende lading of zit niet in de nek).

*⚠🔋❗Het maximale volume in de inducerkraag vermindert de autonomie drastisch. U moet het volume instellen op het minimaal hoorbare volume (normaal gesproken 50-70%) op de inducerhalsband (u kunt het volume verlagen door op de – volumeknop te drukken en verhogen door op de + knop te drukken).

Spy Oortelefoon Vip Pro

Reinig oor en oorstukje
Introductie Vip Pro UltraMini-oortelefoonbatterij
Inductieve golven Oortelefoon Nano V7 Vip Pro SuperMini
 • Maak de oortelefoongaten schoon met een fijne naald en wees zeer voorzichtig met het verwijderen van oorsmeer dat het oorstuk blokkeert en kan ervoor zorgen dat je niets hoort.

 • Controleer of de batterij is opgeladen. Als het lange tijd op de spionageheadset is blijven zitten, wordt het gedownload en u moet een nieuwe batterij gebruiken. De batterij raakt leeg, zelfs als deze niet wordt gebruikt.

 • Schroef de zwarte dop los van de spionageheadset en plaats de batterij met de positieve pool naar boven gericht (waarbij de letters van het merk en het batterijmodel de positieve pool zijn).

 • Schroef de dop er weer open zorg ervoor dat deze stevig vastgeschroefd is.

  Als je een hoort geluid dat lijkt op dat van een niet-afgestemde radio Wanneer u het spionage-oortje in uw oor steekt terwijl de batterij is geplaatst, de spionageheadset werkt en het probleem is een ander probleem.

Plaats de inductiehalsband om de nek en het oorstukje in het oor en een telefoontje plegen. Kan verhoog het volume met de + knop aan de zijkant van Nano V7.*

Als u het gesprek niet tot stand kunt brengen, controleer stap 1 van veelvoorkomende problemen.

⚠ De batterij begint leeg te raken vanaf het moment dat deze is geplaatst in het oorstukje en moet worden verwijderd als u het niet gaat gebruiken.

*⚠🔋❗Het maximale volume in de inducerkraag vermindert de autonomie drastisch. U moet het volume instellen op het minimaal hoorbare volume (normaal gesproken 50-70%) op de inducerhalsband (u kunt het volume verlagen door op de – volumeknop te drukken en verhogen door op de + knop te drukken).

4 - Ik hoor maar uit één oor / oortje

Als het vip pro-oortje werkt, zal het nano-oortje zeker werken. Dit komt omdat het nano-oortje werkt vanwege het materiaal waarvan het is gemaakt.
Het is aan te raden om het vip pro oortje eerst te testen als je een kit met een vip pro oortje hebt aangeschaft.
Introduceer Nano-oortelefoon

Bij nano-oortjes is dit falen onmogelijk. Als het ene apparaat werkt, werkt het andere ook. Dit komt omdat de oortjes werken vanwege het materiaal ze zijn gemaakt van een piëzo-elektrisch materiaal en niet vanwege interne elektronica in de oortjes. Het materiaal reageert op de inductiegolven van de inductiekraag door te trillen en geluid maken.

Hoogstwaarschijnlijk het oorstukje is niet correct in het oor geplaatst, we verwarren de afzuigmagneet met de oordopjes of twee oordopjes samen die laten we meer horen door één oor (Normaal gesproken horen we meer via het linkeroor).

Als het volume dat door het oorstukje in één oor wordt verkregen voldoende is, wordt aanbevolen om het met een enkel oorstukje te gebruiken en red de ander.

Accessoires voor nano-oortelefoons

5 - Er klinkt een heel hard geluid, zoals een bij

Onafgestemd radioachtig geluid is normaal in alle Vip Pro-spionagehoofdtelefoons. Dit komt door de constante versterking van de inductieve golven die door de kraag worden uitgezonden.
Als het geluid erg luid is, en Je kunt het horen, zelfs als het niet in je oor zit, Volg onderstaande stappen:
Stap 4 Vip Pro Mini-oortje

Als het geluid erg luid is en zelfs met de oortelefoon uit het oor te horen, schroef de dop los en Controleer of de batterij met de pluspool + naar boven is gericht en dat de dop correct is vastgeschroefd en uitgelijnd. Als het probleem aanhoudt, verwijdert u de kap opnieuw en Trek voorzichtig met uw vingernagel of pincet aan de veer in de oortelefoon. Dus, wordt vervormd en er wordt correct contact gemaakt. Kan zijn noodzakelijk voer deze afstelling af en toe of bij het eerste gebruik uit.

6 - De knop werkt niet of niet zoals het hoort

Oplaadmicrofoon en Nano V7-knoppen

Inclusief geïntegreerde microfoon op de ketting.

De werking van de knoppen is:

 • AAN UIT: Aan uit. (Houd ingedrukt totdat de led aan/uit gaat)
 • SOS/Resetten: Oproep knippen en afsluiten.
 • ​  Volume hoger/lager.

⚠🔋❗ Het wordt aanbevolen om de autonomie te vergroten Gebruik het volume van de Nano V7 NIET maximaal. Het optimale volume is 50-70%.

7 - De ingebouwde microfoon werkt niet

De ingebouwde microfoon werkt als een handsfree voor telefoongesprekken. Het wordt aangeraden controleer of het niet verstopt zit met kleding en probeer de bel in de luidsprekermodus met een andere mobiele telefoon en op maximaal volume om luider te horen.

8 - Ik kan het oortje niet verwijderen

Met welke van de twee oortjes heb je het probleem?

Spy Oortelefoon Nano

Accessoires voor nano-oortelefoons
Stap 6 Nano V4-oortelefoon
Stap 7 Nano-oortje

Mogelijk moet u het meerdere keren proberen totdat het met succes is verwijderd.

verwijder het oortje de extractiebalk nadert (in de afbeelding aangegeven met een 2) met trekmagneet (aangegeven met een 1) aan de basis naar het oor zoals je kunt zien op de eerste afbeelding.

Nog een ZEER effectieve extractiemethode es vasthouden met één vinger de trekmagneet in het oor en schud je hoofd terwijl je het gedraaid houdt zoals in de tweede afbeelding. Het kan moeilijk te verwijderen zijn de eerste paar keer, maar na meerdere pogingen lukt het wel.

ook het oortje is mogelijk al verwijderd en op de grond gevallen, controleer dan of het nog steeds in uw oor zit door de kit aan te sluiten en controleer of u het hoort wanneer u een opname op maximaal volume afspeelt.

⚠ Als u het niet kunt uitpakken, neem dan contact met ons op om u te helpen: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Het wordt aanbevolen om het oorstukje schoon te maken met water of alcohol, de trekmagneet en de trekstang voor en na elk gebruik.

Tenslotte vergeet niet de halsband uit te zetten inductor om te voorkomen dat het wordt gedownload. 

Spy Oortelefoon Vip Pro

Stap 4 Vip Pro Mini-oortje

Verwijder de oortelefoon door met uw vingers aan de transparante draad te trekken. Als je het niet snapt, je kunt proberen de transparante draad mee te trekken pincet.

Tenslotte Vergeet niet om de batterij los te koppelen wanneer u klaar bent met het gebruik van de spionageheadset om verder verbruik te voorkomen.

9 - De Choke Collar werkt niet meer

Oplaadmicrofoon en Nano V7-knoppen

Hoogstwaarschijnlijk is blijven branden en de batterij is leeg. Voer een volledige lading uit terwijl deze is uitgeschakeld.

Als u al heeft geverifieerd dat er kosten in rekening zijn gebracht volg de stappen die in de sectie worden aangegeven 3 – Ik hoor niets of heel zacht van veelvoorkomende problemen.

⚠ Als de kit niet werkt, neem dan contact met ons op om u te helpen: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

10 - Lage autonomie

Oplaadmicrofoon en Nano V7-knoppen

🔋❗Het volume maximaal in de inductiekraag vermindert de autonomie drastisch. U moet de volume (meestal 50-70%) op de halsband (u kunt het volume verlagen door op de knop te drukken – volume en verhoog dit door op de knop + te drukken).

kan controleer de Videotutorial samen met instructies om beter te begrijpen hoe het oortje werkt:

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Beveiliging en naleving

Hieronder staat de belangrijke productinformatie in relatie tot de veiligheid en naleving die een juist en veilig gebruik van het product garanderen:

⚠ HET NIET OPVOLGEN VAN DEZE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES KAN LEIDEN TOT BRAND, ELEKTRISCHE SCHOK OF ANDERE SCHADE OF LETSEL.

WAARSCHUWING: Gebruik of bewaar het product niet in de buurt van andere elektronische apparatuur, omdat het magnetische veld van aangrenzende elektrische apparatuur het product ernstig kan beschadigen of storen. Gebruik dit product ook niet als u een gehoorverlies heeft dat mogelijk is aangetast, als u gehoorapparaten gebruikt of als u een pacemaker of een ander elektronisch medisch apparaat gebruikt.

Certificeringen en waarschuwingen Producten PingaOculto

® PingaOculto​ Todos los derechos reservados.

Product specificaties:

Modelnaam: Nano V7 / Nano V7 + Vip Pro SuperMini / Nano V7 + Vip Pro UltraMini

Modelnummer: N-18/N-19/N-20

Productidentificatie: B09W1PHSHW / B09Y4SQTD4 / B09W1QKS6K

Productbatterij: geïntegreerd lithium-iontype met een capaciteit van 500 mAh

Elektrisch vermogen: Vermogen: 100-240V 50/60Hz 0.15A

Inclusief batterijen: 2 x zilveroxidebatterijen type 337-SR416SW

Bedrijfstemperatuur: 0 tot 35ºC

Productgebruik: Stel uw apparaat of adapter niet bloot aan vloeistoffen. Als uw apparaat of adapter nat wordt, koppelt u voorzichtig alle kabels los zonder uw handen nat te maken en wacht u tot het apparaat en de adapter volledig zijn opgedroogd voordat u ze weer aansluit. Probeer uw apparaat of adapter niet te drogen met een externe warmtebron, zoals een magnetron of föhn. Als het apparaat of de adapter beschadigd is, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan. Gebruik alleen de meegeleverde accessoires om uw apparaat van stroom te voorzien. Om het risico van een elektrische schok te vermijden, raak het apparaat of de daarop aangesloten kabels niet aan tijdens een onweersbui. De kabels en/of adapters zijn alleen ontworpen voor gebruik binnenshuis.

Disclaimer: PingOc Now SL is niet verantwoordelijk voor frauduleus of foutief gebruik van het product als gevolg van het niet begrijpen of lezen van de informatie in de instructies en voorzorgsmaatregelen. Dit product is geen speelgoed en mag niet worden gebruikt in strijd met de geldende wetten. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen voordat u het product gebruikt.

Voor EU-klanten: Voor vandaag, PingaOculto, verklaart dat het type radioapparatuur in overeenstemming is met Richtlijn 2014/53/EU.

Wijzigingen of aanpassingen die niet uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door de partij die verantwoordelijk is voor naleving kunnen de bevoegdheid van de gebruiker om de apparatuur te bedienen ongeldig maken. Deze apparatuur is getest en voldoet aan de limieten voor een digitaal apparaat van Klasse B, overeenkomstig Deel 15 van de FCC-regels. Deze limieten zijn bedoeld om redelijke bescherming te bieden tegen schadelijke interferentie in een residentiële installatie.

FCC-naleving: Deze apparatuur genereert, gebruikt en kan radiofrequentie-energie uitstralen en kan, indien niet geïnstalleerd en gebruikt in overeenstemming met de instructies, schadelijke interferentie aan radiocommunicatie veroorzaken. Er is echter geen garantie dat er geen interferentie zal optreden in een bepaalde installatie. Als deze apparatuur schadelijke interferentie veroorzaakt aan radio- of televisieontvangst, wat kan worden vastgesteld door de apparatuur in en uit te schakelen, wordt de gebruiker aangeraden te proberen de interferentie te corrigeren door een of meer van de volgende maatregelen:

 • Heroriënteer of verplaats de ontvangstantenne.
 • Vergroot de scheiding tussen de apparatuur en de receptor.
 • Sluit de apparatuur aan op een stopcontact op een ander circuit dan dat waarop de ontvanger is aangesloten.
 • Raadpleeg de dealer of een ervaren radio-/tv-technicus voor hulp.

Dit apparaat voldoet aan deel 15 van de FCC-regels. Het gebruik is onderworpen aan de volgende twee voorwaarden: (1) Dit apparaat mag geen schadelijke interferentie veroorzaken, en (2) dit apparaat moet alle ontvangen interferentie accepteren, inclusief interferentie die een ongewenste werking kan veroorzaken. Het apparaat is geëvalueerd om te voldoen aan de algemene vereisten voor blootstelling aan RF-straling. Het apparaat kan zonder beperkingen worden gebruikt in draagbare blootstellingsomstandigheden.

Naleving van blootstelling aan radiofrequenties: Als maatregel ter bescherming van de gezondheid voldoet dit apparaat aan de limieten voor blootstelling van het grote publiek aan elektromagnetische velden in overeenstemming met aanbeveling 1999/519/EC van de Raad. Dit apparaat kan op het lichaam worden geplaatst, waarbij langdurig gebruik van meer dan 5 uur wordt vermeden.

Uw apparaat op de juiste manier recyclen: In sommige gebieden is het weggooien van bepaalde elektronische apparaten gereguleerd. Zorg ervoor dat u zich houdt aan de lokale voorschriften en wetten.

Aanvullende informatie over veiligheid en naleving: Aarzel niet om contact met ons op te nemen via een van de beschikbare contactmogelijkheden voor aanvullende informatie over veiligheid, recycling en naleving of andere belangrijke kwesties met betrekking tot uw apparaat. Middelen van contact met: E-mail contact @pingaoculto.com, Bellen/WhatsAppen +34 644 098 320.

Beperkte garantie: Alle officiële merkartikelen PingaOculto ze hebben een Minimaal 2 jaar garantie. Deze garantie kan worden verlengd of verlaagd afhankelijk van het land waar de verkoop plaatsvindt, zoals wettelijk het geval is in Spanje, waar deze wordt verlengd tot 3 jaar, zoals vastgelegd in wetsbesluit 7/2021 met betrekking tot de garantie op de verkoop van Goederen van consumptie. We behouden ons het recht voor om de garantie van een product te weigeren als oneigenlijk of nalatig gebruik door de klant wordt geverifieerd, vergelijkbaar met die weergegeven in: https://www.pingaoculto.es/garantias-y-devoluciones/ Als u vanwege een storing contact met ons moet opnemen, kunt u dit per e-mail doen: contact @pingaoculto.com of via Bellen/WhatsApp: +34 644 098 320.

Wereldwijde Expreslevering

Overal ter wereld

14 dagen Retourtermijn

Tot 14 kalenderdagen

3 Jaar Garantie

Snel en efficiënt beheer

100% Veilige Betaling

PayPal / MasterCard / Visa