Instructies 9V oplaadbare batterijen 📋

Wat zijn 9V oplaadbare batterijen?

2 9V oplaadbare batterijen voor nano-oortje
9V oplaadbare batterijen zijn een duurzame en economische optie om elektronische apparaten van stroom te voorzien. Deze batterijen hebben een energieopslagcapaciteit van 9 volt y kan worden opgeladen met behulp van de meegeleverde kabel. Dit betekent dat zodra de batterijen leeg zijn, kan worden hergebruikt gewoon aansluiten op de oplader. Deze bespaar geld en verminder het aantal wegwerpbatterijen in het milieu. Bovendien zijn ze ideaal voor apparaten die veel stroom nodig hebbenzoals oortelefoon-inductiekettingen, gitaarversterkers en elektronisch speelgoed.

Technische kenmerken

De oplaadbare 9V-batterijen hebben een zeer klein formaat voor gemakkelijk transport, slechts 4,8 x 2,6 x 1,6 cm en 36g. van gewicht.
Elke batterij bevat een MicroUSB-oplaadpoort voor uw lading. Inclusief een USB-oplaadkabel-2xMicroUSB om beide batterijen tegelijkertijd op te laden.
Ontworpen met materialen van hoge kwaliteit, wat garant staat tot 1200 laadcycli per batterij. De capaciteit van de lithiumbatterij bedraagt ​​650 mAh.
Geïntegreerd LED-oplaadlampje met rode LED-indicator tijdens het opladen en groene LED wanneer volledig opgeladen.
omvat bescherming tegen overbelasting dankzij de ingebouwde besturingschip.

inhoud

2 9V oplaadbare batterijen voor nano-oortje

2 oplaadbare 9v batterijen

USB-oplaadkabel-2xMicroUSB

Instructies

Stap 0 - Laden

Verborgen wifi-camera-oplader voor oortelefoononderzoeken
2 Batterijen 9V Oplaadbaar Snel Opladen Voor Oortelefoon Nano

De batterijen zijn bijna leeg verzonden. Ze moeten zijn opladen op een computer of USB-oplader.

De stapel zendt een Rood licht tijdens het opladen en groen wanneer volledig opgeladen.

El oplaadtijd is ongeveer 1,5 uur wanneer aangesloten op een 2 amp 5 volt lader (⚠ Maximaal 5V 2.0A en GEEN snel opladen, anders laadt hij niet op). Als u hem aansluit op een batterij met een lagere stroomsterkte, zal de oplaadtijd toenemen. U kunt de stroomsterkte van uw oplader controleren in de specificaties die erop staan ​​(Voorbeeld: 0.1A)

⚠ Het wordt afgeraden om de batterijen te gebruiken tijdens het opladen.

Stap 1 - 9V batterijaansluiting

Stap-2-Nano

Sluit 9V batterijen aan op het elektronische apparaat zoals aangegeven in uw instructies.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Veel voorkomende problemen

1 - Laadt niet

Verborgen wifi-camera-oplader voor oortelefoononderzoeken
2 Batterijen 9V Oplaadbaar Snel Opladen Voor Oortelefoon Nano

Controleer welk type oplader/laadstekker u gebruikt.

De batterijen zijn bijna leeg verzonden. Ze moeten zijn opladen op een computer of USB-oplader.

De stapel zendt een Rood licht tijdens het opladen en groen wanneer volledig opgeladen.

El oplaadtijd is ongeveer 1,5 uur wanneer aangesloten op een 2 amp 5 volt lader (⚠ Max 5V 2.0A en GEEN snel opladen, anders laadt het niet op). Als u hem aansluit op een batterij met een lagere stroomsterkte, zal de oplaadtijd toenemen. U kunt de stroomsterkte van uw oplader controleren in de specificaties die erop staan ​​(Voorbeeld: 0.1A)

⚠ Het wordt afgeraden om de batterijen te gebruiken tijdens het opladen.

2 - Ze werken niet

2 9V oplaadbare batterijen voor nano-oortje

Controleer of de batterijen zijn geladen en dat de aansluiting met het apparaat geschikt is.

Als ze niet werken, probeer een ander elektronisch apparaat om een ​​apparaatprobleem uit te sluiten.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Beveiliging en naleving

Hieronder staat aangegeven belangrijke productinformatie in relatie tot de veiligheid en naleving die een juist en veilig gebruik van het product garanderen:

⚠ HET NIET OPVOLGEN VAN DEZE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES KAN LEIDEN TOT BRAND, ELEKTRISCHE SCHOK OF ANDERE SCHADE OF LETSEL.
Certificeringen en waarschuwingen Producten PingaOculto

® PingaOculto​ Todos los derechos reservados.

Product specificaties:

Modelnaam: 9V oplaadbare batterijen

Modelnummer: P-01

Productidentificatie: 706211918432

Productbatterij: geïntegreerd lithium-iontype met een capaciteit van 650 mAh

Bedrijfstemperatuur: -20 tot 40ºC

Productgebruik: Stel uw apparaat of adapter niet bloot aan vloeistoffen. Als uw apparaat of adapter nat wordt, koppelt u voorzichtig alle kabels los zonder uw handen nat te maken en wacht u tot het apparaat en de adapter volledig zijn opgedroogd voordat u ze weer aansluit. Probeer uw apparaat of adapter niet te drogen met een externe warmtebron, zoals een magnetron of föhn. Als het apparaat of de adapter beschadigd is, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan. Gebruik alleen de meegeleverde accessoires om uw apparaat van stroom te voorzien. Om het risico van een elektrische schok te vermijden, raak het apparaat of de daarop aangesloten kabels niet aan tijdens een onweersbui. De kabels en/of adapters zijn alleen ontworpen voor gebruik binnenshuis.

Disclaimer: PingOc Now SL is niet verantwoordelijk voor frauduleus of foutief gebruik van het product als gevolg van het niet begrijpen of lezen van de informatie in de instructies en voorzorgsmaatregelen. Dit product is geen speelgoed en mag niet worden gebruikt in strijd met de geldende wetten. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen voordat u het product gebruikt.

Voor EU-klanten: Voor vandaag, PingaOculto, verklaart dat het type radioapparatuur in overeenstemming is met Richtlijn 2014/53/EU.

Wijzigingen of aanpassingen die niet uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door de partij die verantwoordelijk is voor naleving kunnen de bevoegdheid van de gebruiker om de apparatuur te bedienen ongeldig maken. Deze apparatuur is getest en voldoet aan de limieten voor een digitaal apparaat van Klasse B, overeenkomstig Deel 15 van de FCC-regels. Deze limieten zijn bedoeld om redelijke bescherming te bieden tegen schadelijke interferentie in een residentiële installatie.

FCC-naleving: Deze apparatuur genereert, gebruikt en kan radiofrequentie-energie uitstralen en kan, indien niet geïnstalleerd en gebruikt in overeenstemming met de instructies, schadelijke interferentie aan radiocommunicatie veroorzaken. Er is echter geen garantie dat er geen interferentie zal optreden in een bepaalde installatie. Als deze apparatuur schadelijke interferentie veroorzaakt aan radio- of televisieontvangst, wat kan worden vastgesteld door de apparatuur in en uit te schakelen, wordt de gebruiker aangeraden te proberen de interferentie te corrigeren door een of meer van de volgende maatregelen:

  • Heroriënteer of verplaats de ontvangstantenne.
  • Vergroot de scheiding tussen de apparatuur en de receptor.
  • Sluit de apparatuur aan op een stopcontact op een ander circuit dan dat waarop de ontvanger is aangesloten.
  • Raadpleeg de dealer of een ervaren radio-/tv-technicus voor hulp.

Dit apparaat voldoet aan deel 15 van de FCC-regels. Het gebruik is onderworpen aan de volgende twee voorwaarden: (1) Dit apparaat mag geen schadelijke interferentie veroorzaken, en (2) dit apparaat moet alle ontvangen interferentie accepteren, inclusief interferentie die een ongewenste werking kan veroorzaken. Het apparaat is geëvalueerd om te voldoen aan de algemene vereisten voor blootstelling aan RF-straling. Het apparaat kan zonder beperkingen worden gebruikt in draagbare blootstellingsomstandigheden.

Naleving van blootstelling aan radiofrequenties: Als maatregel ter bescherming van de gezondheid voldoet dit apparaat aan de limieten voor blootstelling van het grote publiek aan elektromagnetische velden in overeenstemming met aanbeveling 1999/519/EC van de Raad. Dit apparaat kan op het lichaam worden geplaatst, waarbij langdurig gebruik van meer dan 5 uur wordt vermeden.

Uw apparaat op de juiste manier recyclen: In sommige gebieden is het weggooien van bepaalde elektronische apparaten gereguleerd. Zorg ervoor dat u zich houdt aan de lokale voorschriften en wetten.

Aanvullende informatie over veiligheid en naleving: Aarzel niet om contact met ons op te nemen via een van de beschikbare contactmogelijkheden voor aanvullende informatie over veiligheid, recycling en naleving of andere belangrijke kwesties met betrekking tot uw apparaat. Middelen van contact met: E-mail contact @pingaoculto.com, Bellen/WhatsAppen +34 644 098 320.

Beperkte garantie: Alle officiële merkartikelen PingaOculto ze hebben een Minimaal 2 jaar garantie. Deze garantie kan worden verlengd of verlaagd afhankelijk van het land waar de verkoop plaatsvindt, zoals wettelijk het geval is in Spanje, waar deze wordt verlengd tot 3 jaar, zoals vastgelegd in wetsbesluit 7/2021 met betrekking tot de garantie op de verkoop van Goederen van consumptie. We behouden ons het recht voor om de garantie van een product te weigeren als oneigenlijk of nalatig gebruik door de klant wordt geverifieerd, vergelijkbaar met die weergegeven in: https://www.pingaoculto.es/garantias-y-devoluciones/ Als u vanwege een storing contact met ons moet opnemen, kunt u dit per e-mail doen: contact @pingaoculto.com of via Bellen/WhatsApp: +34 644 098 320.

Wereldwijde Expreslevering

Overal ter wereld

14 dagen Retourtermijn

Tot 14 kalenderdagen

3 Jaar Garantie

Snel en efficiënt beheer

100% Veilige Betaling

PayPal / MasterCard / Visa