Instructies USB-geheugenrecorder 32GB

USB-geheugenrecorder 32 GB

USB-geheugenrecorder 32 GB (1)
Het USB-recordergeheugen van 32 GB is een compact en discreet apparaat dat staat je toe vangen klinken Op een eenvoudige manier. Uitgerust met geïntegreerde microfoon hoge gevoeligheid en Audiokwaliteit met een bitsnelheid van 192 Kbps in formaat WAV.  La de opnameautonomie bedraagt ​​ongeveer 5 uur en bevat ingebouwd geheugen 32GB waarmee opnemen mogelijk is tot 376 uur.

Technische kenmerken

Audio-opname met geweldige kwaliteit met een bitsnelheid van 192 Kbps en hoge gevoeligheid. Daarnaast, maakt het afspelen van audio mogelijk met de meegeleverde koptelefoon.
geluidsbestanden in WAV-formaat worden opgeslagen in de 32 GB geïntegreerd geheugen. Tot 376 uur opnemen met 32 ​​GB.
Inclusief een ingebouwde oplaadbare batterij 120 mAh. Deze batterij kan dat zijn 100% opgeladen in 1.5 uur en aanbiedingen tot 5 uur gebruik.

inhoud

USB-geheugenrecorder 32 GB

hoofdtelefoons

Handleiding de Instrucciones

Instructies

Stap 1 - Laden

USB-geheugenrecorder 32 GB (2)

Het is noodzakelijk om het product op te laden vóór het eerste gebruik. Om de batterij op te laden Sluit de USB met de schakelaar UIT aan op de USB-poort van een ingeschakelde computer. El oplaadtijd is ongeveer 1,5 uur wanneer aangesloten op een opladen via een USB-poort van 5 volt en 0.5 ampère (⚠Maximaal 5V 0.5AAls er meer stroomsterkte wordt gebruikt, wordt de levensduur verkort of werkt de batterij niet meer).

tijdens het opladen het rode lampje knippert en de lading is 100% wanneer het stopt met knipperen.

Stap 2 - Aan/uit, opnemen en volume

USB-geheugenrecorder 32 GB (3)

Te licht plaats de schakelaar op zijn plaats ON. De het rode lampje knippert 3 keer en de opname begint. Voor stop met opnemen, zet de schakelaar in de UIT-positie. De audiobestanden worden opgedeeld in bestanden van maximaal 4 uur.

Als het wordt ingeschakeld terwijl een hoofdtelefoon is aangesloten op de 3.5 mm-aansluiting aansluit, wordt deze ingeschakeld rood lampje knippert terwijl de opnames worden afgespeeld en het blauwe of rode lampje knippert tijdens het afspelen van andere USB-audiobestanden. Tijdens het spelen de volumeknoppen zal wijzigen:

 • Volume +/Houd knop ingedrukt - Het volume hoger zetten
 • Volume + knop / Indrukken – Volgende audio
 • Volumeknop – / Vasthouden - Volume verminderen
 • Volumeknop – / Indrukken – Schakel tussen het afspelen van opnamebestanden of andere USB-audiobestanden, bijvoorbeeld nummers.

Stap 3 - Instellingen

Klok Spy Camera-instelling

Om verschillende parameters van de USB-recorder te wijzigen maak via USB verbinding met een computer en open het bestand MRECSET.txt.

 • We kunnen pas de datum en tijd van de bestanden aan. Als we bijvoorbeeld de datum 10/06/2023 en de tijd 12:00 willen aangeven, zullen we de eerste regel tekst wijzigen in: TIME:12:00 2023/06/10
 • De VOR-waarde bepaalt de geluidsdetectie opname. De mogelijke waarden zijn van 0 tot 7, 0 is de deactivering van de opname door geluidsdetectie (continu opnemen, zelfs als er geen geluid is). De Waarden van 1 tot 7 bepalen de gevoeligheid, waarbij 1 het minst gevoelig is en 7 het meest gevoelig (activering met minder decibel).
 • De BIT-waarde maakt dit mogelijk pas de opnamekwaliteit aan van 1 tot 4 voor respectievelijk de waarden 32/64/128/192Kbps.
 • De GAIN-waarde definieert microfoon gevoeligheid in het bereik van 1 tot 7, waarbij 7 het meest gevoelig is.
 •  De PART-waarde komt overeen met de minuten waarin bestanden worden gesplitst van opnames, met een bereik van 10-240min.

onthouden wijzigingen in bestand opslaan.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Veel voorkomende problemen

1 - Gaat niet aan

USB-geheugenrecorder 32 GB (2)

Het is noodzakelijk om het product op te laden vóór het eerste gebruik. Om de batterij op te laden Sluit de USB met de schakelaar UIT aan op de USB-poort van een ingeschakelde computer. El oplaadtijd is ongeveer 1,5 uur wanneer aangesloten op een opladen via een USB-poort van 5 volt en 0.5 ampère (⚠Maximaal 5V 0.5AAls er meer stroomsterkte wordt gebruikt, wordt de levensduur verkort of werkt de batterij niet meer).

tijdens het opladen het rode lampje knippert en de lading is 100% wanneer het stopt met knipperen.

2 - Wordt niet opgeslagen

USB-geheugenrecorder 32 GB (4)

Er is mogelijk een probleem met het bestandssysteem of de batterij. Eerst controleer of uw computer USB herkent en probeer het te formatteren FAT32-indeling door eerder een backup van uw bestanden en het bestand UserConfig.txt

3 - Speelt niet

Nano V2 mp3-bestanden

 De bestanden worden opgeslagen in MP3-formaat of WAV-formaat. Wij kunnen Zoek op Google naar een WAV naar MP3-converter die de meeste besturingssystemen en apparaten kan afspelen of download het gratis VLC-programma voor Windows of Mac waarmee u WAV-bestanden kunt afspelen.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Beveiliging en naleving

Hieronder staat aangegeven belangrijke productinformatie in relatie tot de veiligheid en naleving die een juist en veilig gebruik van het product garanderen:

⚠ HET NIET OPVOLGEN VAN DEZE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES KAN LEIDEN TOT BRAND, ELEKTRISCHE SCHOK OF ANDERE SCHADE OF LETSEL.
Certificeringen en waarschuwingen Producten PingaOculto

® PingaOculto​ Todos los derechos reservados.

Product specificaties:

Modelnaam: USB-flashdriverecorder 32 GB

Modelnummer: ME-02

Productidentificatie: 706212918430

Productbatterij: geïntegreerd lithium-iontype met een capaciteit van 120 mAh

Bedrijfstemperatuur: 0 tot 40ºC

Productgebruik: Stel uw apparaat of adapter niet bloot aan vloeistoffen. Als uw apparaat of adapter nat wordt, koppelt u voorzichtig alle kabels los zonder uw handen nat te maken en wacht u tot het apparaat en de adapter volledig zijn opgedroogd voordat u ze weer aansluit. Probeer uw apparaat of adapter niet te drogen met een externe warmtebron, zoals een magnetron of föhn. Als het apparaat of de adapter beschadigd is, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan. Gebruik alleen de meegeleverde accessoires om uw apparaat van stroom te voorzien. Om het risico van een elektrische schok te vermijden, raak het apparaat of de daarop aangesloten kabels niet aan tijdens een onweersbui. De kabels en/of adapters zijn alleen ontworpen voor gebruik binnenshuis.

Disclaimer: PingOc Now SL is niet verantwoordelijk voor frauduleus of foutief gebruik van het product als gevolg van het niet begrijpen of lezen van de informatie in de instructies en voorzorgsmaatregelen. Dit product is geen speelgoed en mag niet worden gebruikt in strijd met de geldende wetten. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen voordat u het product gebruikt.

Voor EU-klanten: Voor vandaag, PingaOculto, verklaart dat het type radioapparatuur in overeenstemming is met Richtlijn 2014/53/EU.

Wijzigingen of aanpassingen die niet uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door de partij die verantwoordelijk is voor naleving kunnen de bevoegdheid van de gebruiker om de apparatuur te bedienen ongeldig maken. Deze apparatuur is getest en voldoet aan de limieten voor een digitaal apparaat van Klasse B, overeenkomstig Deel 15 van de FCC-regels. Deze limieten zijn bedoeld om redelijke bescherming te bieden tegen schadelijke interferentie in een residentiële installatie.

FCC-naleving: Deze apparatuur genereert, gebruikt en kan radiofrequentie-energie uitstralen en kan, indien niet geïnstalleerd en gebruikt in overeenstemming met de instructies, schadelijke interferentie aan radiocommunicatie veroorzaken. Er is echter geen garantie dat er geen interferentie zal optreden in een bepaalde installatie. Als deze apparatuur schadelijke interferentie veroorzaakt aan radio- of televisieontvangst, wat kan worden vastgesteld door de apparatuur in en uit te schakelen, wordt de gebruiker aangeraden te proberen de interferentie te corrigeren door een of meer van de volgende maatregelen:

 • Heroriënteer of verplaats de ontvangstantenne.
 • Vergroot de scheiding tussen de apparatuur en de receptor.
 • Sluit de apparatuur aan op een stopcontact op een ander circuit dan dat waarop de ontvanger is aangesloten.
 • Raadpleeg de dealer of een ervaren radio-/tv-technicus voor hulp.

Dit apparaat voldoet aan deel 15 van de FCC-regels. Het gebruik is onderworpen aan de volgende twee voorwaarden: (1) Dit apparaat mag geen schadelijke interferentie veroorzaken, en (2) dit apparaat moet alle ontvangen interferentie accepteren, inclusief interferentie die een ongewenste werking kan veroorzaken. Het apparaat is geëvalueerd om te voldoen aan de algemene vereisten voor blootstelling aan RF-straling. Het apparaat kan zonder beperkingen worden gebruikt in draagbare blootstellingsomstandigheden.

Naleving van blootstelling aan radiofrequenties: Als maatregel ter bescherming van de gezondheid voldoet dit apparaat aan de limieten voor blootstelling van het grote publiek aan elektromagnetische velden in overeenstemming met aanbeveling 1999/519/EC van de Raad. Dit apparaat kan op het lichaam worden geplaatst, waarbij langdurig gebruik van meer dan 5 uur wordt vermeden.

Uw apparaat op de juiste manier recyclen: In sommige gebieden is het weggooien van bepaalde elektronische apparaten gereguleerd. Zorg ervoor dat u zich houdt aan de lokale voorschriften en wetten.

Aanvullende informatie over veiligheid en naleving: Aarzel niet om contact met ons op te nemen via een van de beschikbare contactmogelijkheden voor aanvullende informatie over veiligheid, recycling en naleving of andere belangrijke kwesties met betrekking tot uw apparaat. Middelen van contact met: E-mail contact @pingaoculto.com, Bellen/WhatsAppen +34 644 098 320.

Beperkte garantie: Alle officiële merkartikelen PingaOculto ze hebben een Minimaal 2 jaar garantie. Deze garantie kan worden verlengd of verlaagd afhankelijk van het land waar de verkoop plaatsvindt, zoals wettelijk het geval is in Spanje, waar deze wordt verlengd tot 3 jaar, zoals vastgelegd in wetsbesluit 7/2021 met betrekking tot de garantie op de verkoop van Goederen van consumptie. We behouden ons het recht voor om de garantie van een product te weigeren als oneigenlijk of nalatig gebruik door de klant wordt geverifieerd, vergelijkbaar met die weergegeven in: https://www.pingaoculto.es/garantias-y-devoluciones/ Als u vanwege een storing contact met ons moet opnemen, kunt u dit per e-mail doen: contact @pingaoculto.com of via Bellen/WhatsApp: +34 644 098 320.

Wereldwijde Expreslevering

Overal ter wereld

14 dagen Retourtermijn

Tot 14 kalenderdagen

3 Jaar Garantie

Snel en efficiënt beheer

100% Veilige Betaling

PayPal / MasterCard / Visa