2MP Wifi Rookmelder Spy Camera-instructies

Rookmelder Spy Camera 2MP Wifi

Rookmelder Spy Camera 2MP Wifi (1)
De 2MP Wifi Spy Camera Rookmelder is een compact en discreet apparaat waarmee je kunt vastleggen afbeeldingen en video's van hoge kwaliteit gemakkelijk en efficiënt. Uitgerust met 1/4” CMOS-beeldsensorstaat deze camera garant voor een nauwkeurige kleurweergave en een uitstekende beeldkwaliteit. Ondersteunt microSD tot 128 GB en inclusief pluggen en schroeven voor bevestiging aan de muur of het plafond.

Technische kenmerken

aanbiedingen geweldige beeldkwaliteit, met instelbare resolutie van 1080P/720P. Elk detail wordt met precisie en helderheid vastgelegd.
Maak foto's of video's van kwaliteit met de 1/4” CMOS-beeldsensor met een lenshoek van 75º en automatisch nachtzicht.
Bestanden in MP4- OF JPG-formaat Ze worden opgeslagen op een microSD (niet meegeleverd). Ondersteunt microSD van 32 GB tot 128 GB (minimaal klasse 10).
De functie van Wi-Fi-streaming Hiermee kunt u verbinding maken met de camera via de HDsmartIPC-app voor IOS/Android en bekijk afbeeldingen in realtime.
Inclusief een ingebouwde oplaadbare batterij. Deze batterij kan dat zijn 100% opgeladen in 2-3 uur en aanbiedingen tot 1,5 uur bruikbaar.

inhoud

Rookmelder Spy Camera 2MP Wifi

USB-oplaad- en overdrachtkabel

2 x pluggen en schroeven voor bevestiging

Handleiding de Instrucciones

Instructies

Stap 1 - MicroSD openen en plaatsen

microSD
Rookmelder Spy Camera 2MP Wifi (2)

Rookmelder verbergt een compartiment voor het MicroSD-slot.

naar open het achterste compartiment het moet zijn draai de twee schroeven op de achterkant los met een sterschroevendraaier.

Bij het plaatsen van de microSD in de sleuf moeten we dat doen druk op de microSD totdat u een klik hoorten druk nogmaals om het uit te pakken. Het wordt aanbevolen om de kaart te formatteren in het FAT 32-formaat en een kaart te gebruiken met een Klasse 10 overdrachtssnelheid. De minimaal toegestane maat is 32 GB en het maximum 128 GB.

Stap 2 - Laden

Verborgen wifi-camera-oplader voor oortelefoononderzoeken
Wifi-spionagecameradetector PingaOculto

De batterij wordt verzonden met een lage lading. Het moet van opladen met een USB-oplader.

De rookmelder zendt een uit Rood lampje tijdens het opladen dat uitgaat wanneer het opladen 100% is:

El oplaadtijd is ongeveer 2-3 uur wanneer aangesloten op een 1 ampère lader op 5 volt (⚠Maximaal 5V 1.0A(het gebruik van meer stroomsterkte zal de levensduur van de batterij verkorten). 

Stap 3 - Aan/uitzetten

Wifi-spionagecameradetector PingaOculto

Aanzetten de rookmelder door de schakelaar naar te bewegen "ON". Na een paar seconden De blauwe LED gaat branden en begint te knipperen.

naar apagar, zet de schakelaar in de UIT-stand.

Stap 4 - Wifi bekijken op afstand

Stap 4.1 - Applicatie downloaden

Download de HDsmartIPC-app op uw mobiel door op het Android- of App Store-pictogram (iPhone) te drukken, afhankelijk van het model van uw apparaat. 

Stap 4.2 - Wifi-verbinding

Rookmelder Spy Camera 2MP Wifi (3)
Wifi-verbinding Spy Key Camera 4K

Op ontsteking wacht minimaal 1 minuut om wifi te activeren. Wanneer Wi-Fi is geactiveerd, er gaat een blauw lampje knipperen. Ga vervolgens naar de Wi-Fi-instellingen van de mobiele telefoon en maak verbinding met het LM wifi-netwerk... Als er bij het verbinden een melding verschijnt die aangeeft dat dit Wi-Fi-netwerk geen internet heeft en de optie toont om de verbinding te behouden of te verbreken, moeten wij de verbinding onderhouden.

Stap 4.3 - Bekijken en configureren

HDsmartIPC-app (1)
HDsmartIPC-app (2)
HDsmartIPC-app (4)

De applicatie herkent de wifi van het apparaat waarmee we zijn verbonden en dat kunnen we ook bekijk het livebeeld. Hierdoor kunt u het bekijken in de lokale modus die is verbonden met de Wi-Fi van de camera, maar de configuratie voor bekijken op afstand is nog niet voltooid.

persing in versnellingspictogram Op het hoofdscherm kunnen we dat doen wijzig de cameraparameters en verbind de camera met een Wi-Fi-netwerk:

 1. Maak verbinding met het Wi-Fi-netwerk van de camera.
 2. Verleen alle rechten in de app.
 3. Klik op het tandwiel op de camera die de app automatisch heeft gedetecteerd.
 4. Klik op Camera-instelling.
 5. Klik op Wi-Fi-instellingen.
 6. Selecteer het Wi-Fi-netwerk waarmee de camera verbinding zal maken. Het Wi-Fi-netwerk moet van het 2.4GHz-type zijn.
 7. Voer het wachtwoord voor het Wi-Fi-netwerk in.
 8. Bevestig de configuratie tweemaal.

Wanneer de verbinding succesvol is de blauwe led stopt met knipperen en u keert terug naar het scherm Camera-instellingen in de app. We kunnen bekijk de camera waar dan ook met internet.

Stap 4.4 - Weergave-instellingen

Opties aanpassen

Via de applicatie kunnen we dat enkele parameters aanpassen visualisatie zoals nachtzicht of het uitschakelen van de LED's van de detector.

Het apparaat beschikt niet over een microfoon of luidspreker.

Stap 4.5 - Toegang delen

HDsmartIPC-app (1)
HDsmartIPC-app (4)

Klik op het tandwielpictogram en vervolgens in »Camera-instelling» en vervolgens in «Camera-info» om de UID op te vragen.

Vanaf een ander mobieltje klik op het + icoon in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm en vervolgens «Handmatig invoeren»E geef de UID en het standaardwachtwoord aan: 8888.

Stap 5 - Resetten

Wifi-spionagecameradetector PingaOculto

Als het product niet werkt of we willen de fabrieksinstellingen herstellen terwijl deze is ingeschakeld, druk op de resetknop totdat deze klikt en houd deze minimaal 3 seconden vast. Wacht vervolgens 1 minuut totdat de reset is voltooid.

Nadat u het apparaat heeft teruggezet naar de fabrieksinstellingen, moet u de camera in de app verwijderen door op het tandwiel, «Camera-instelling» en «Camera verwijderen» te klikken.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Veel voorkomende problemen

1 - Gaat niet aan

Verborgen wifi-camera-oplader voor oortelefoononderzoeken
Wifi-spionagecameradetector PingaOculto

De batterij wordt verzonden met een lage lading. Het moet van opladen met een USB-oplader.

De rookmelder zendt een uit Rood lampje tijdens het opladen dat uitgaat wanneer het opladen 100% is:

El oplaadtijd is ongeveer 2-3 uur wanneer aangesloten op een 1 ampère lader op 5 volt (⚠Maximaal 5V 1.0A(het gebruik van meer stroomsterkte zal de levensduur van de batterij verkorten). 

2 - Wordt niet opgeslagen

MicroSD-pinguïn

 Enter de microSD in een computer en controleer of u deze kunt lezen.

La microSD het wordt aanbevolen dat u dit heeft FAT32-indeling.

Vergeet niet om een ​​microSD te gebruiken tussen 32 en 128 GB en dat de overdrachtsnelheid minimaal is Clase 10.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Beveiliging en naleving

Hieronder staat aangegeven belangrijke productinformatie in relatie tot de veiligheid en naleving die een juist en veilig gebruik van het product garanderen:

⚠ HET NIET OPVOLGEN VAN DEZE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES KAN LEIDEN TOT BRAND, ELEKTRISCHE SCHOK OF ANDERE SCHADE OF LETSEL.
Certificeringen en waarschuwingen Producten PingaOculto

® PingaOculto​ Todos los derechos reservados.

Product specificaties:

Modelnaam: Rookmelder Spy Camera 2MP Wifi 

Modelnummer: CE-26

Productidentificatie: 706212918430

Productbatterij: geïntegreerd lithium-iontype met een capaciteit van 900 mAh

Bedrijfstemperatuur: 0 tot 35ºC

Productgebruik: Stel uw apparaat of adapter niet bloot aan vloeistoffen. Als uw apparaat of adapter nat wordt, koppelt u voorzichtig alle kabels los zonder uw handen nat te maken en wacht u tot het apparaat en de adapter volledig zijn opgedroogd voordat u ze weer aansluit. Probeer uw apparaat of adapter niet te drogen met een externe warmtebron, zoals een magnetron of föhn. Als het apparaat of de adapter beschadigd is, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan. Gebruik alleen de meegeleverde accessoires om uw apparaat van stroom te voorzien. Om het risico van een elektrische schok te vermijden, raak het apparaat of de daarop aangesloten kabels niet aan tijdens een onweersbui. De kabels en/of adapters zijn alleen ontworpen voor gebruik binnenshuis.

Disclaimer: PingOc Now SL is niet verantwoordelijk voor frauduleus of foutief gebruik van het product als gevolg van het niet begrijpen of lezen van de informatie in de instructies en voorzorgsmaatregelen. Dit product is geen speelgoed en mag niet worden gebruikt in strijd met de geldende wetten. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen voordat u het product gebruikt.

Voor EU-klanten: Voor vandaag, PingaOculto, verklaart dat het type radioapparatuur in overeenstemming is met Richtlijn 2014/53/EU.

Wijzigingen of aanpassingen die niet uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door de partij die verantwoordelijk is voor naleving kunnen de bevoegdheid van de gebruiker om de apparatuur te bedienen ongeldig maken. Deze apparatuur is getest en voldoet aan de limieten voor een digitaal apparaat van Klasse B, overeenkomstig Deel 15 van de FCC-regels. Deze limieten zijn bedoeld om redelijke bescherming te bieden tegen schadelijke interferentie in een residentiële installatie.

FCC-naleving: Deze apparatuur genereert, gebruikt en kan radiofrequentie-energie uitstralen en kan, indien niet geïnstalleerd en gebruikt in overeenstemming met de instructies, schadelijke interferentie aan radiocommunicatie veroorzaken. Er is echter geen garantie dat er geen interferentie zal optreden in een bepaalde installatie. Als deze apparatuur schadelijke interferentie veroorzaakt aan radio- of televisieontvangst, wat kan worden vastgesteld door de apparatuur in en uit te schakelen, wordt de gebruiker aangeraden te proberen de interferentie te corrigeren door een of meer van de volgende maatregelen:

 • Heroriënteer of verplaats de ontvangstantenne.
 • Vergroot de scheiding tussen de apparatuur en de receptor.
 • Sluit de apparatuur aan op een stopcontact op een ander circuit dan dat waarop de ontvanger is aangesloten.
 • Raadpleeg de dealer of een ervaren radio-/tv-technicus voor hulp.

Dit apparaat voldoet aan deel 15 van de FCC-regels. Het gebruik is onderworpen aan de volgende twee voorwaarden: (1) Dit apparaat mag geen schadelijke interferentie veroorzaken, en (2) dit apparaat moet alle ontvangen interferentie accepteren, inclusief interferentie die een ongewenste werking kan veroorzaken. Het apparaat is geëvalueerd om te voldoen aan de algemene vereisten voor blootstelling aan RF-straling. Het apparaat kan zonder beperkingen worden gebruikt in draagbare blootstellingsomstandigheden.

Naleving van blootstelling aan radiofrequenties: Als maatregel ter bescherming van de gezondheid voldoet dit apparaat aan de limieten voor blootstelling van het grote publiek aan elektromagnetische velden in overeenstemming met aanbeveling 1999/519/EC van de Raad. Dit apparaat kan op het lichaam worden geplaatst, waarbij langdurig gebruik van meer dan 5 uur wordt vermeden.

Uw apparaat op de juiste manier recyclen: In sommige gebieden is het weggooien van bepaalde elektronische apparaten gereguleerd. Zorg ervoor dat u zich houdt aan de lokale voorschriften en wetten.

Aanvullende informatie over veiligheid en naleving: Aarzel niet om contact met ons op te nemen via een van de beschikbare contactmogelijkheden voor aanvullende informatie over veiligheid, recycling en naleving of andere belangrijke kwesties met betrekking tot uw apparaat. Middelen van contact met: E-mail contact @pingaoculto.com, Bellen/WhatsAppen +34 644 098 320.

Beperkte garantie: Alle officiële merkartikelen PingaOculto ze hebben een Minimaal 2 jaar garantie. Deze garantie kan worden verlengd of verlaagd afhankelijk van het land waar de verkoop plaatsvindt, zoals wettelijk het geval is in Spanje, waar deze wordt verlengd tot 3 jaar, zoals vastgelegd in wetsbesluit 7/2021 met betrekking tot de garantie op de verkoop van Goederen van consumptie. We behouden ons het recht voor om de garantie van een product te weigeren als oneigenlijk of nalatig gebruik door de klant wordt geverifieerd, vergelijkbaar met die weergegeven in: https://www.pingaoculto.es/garantias-y-devoluciones/ Als u vanwege een storing contact met ons moet opnemen, kunt u dit per e-mail doen: contact @pingaoculto.com of via Bellen/WhatsApp: +34 644 098 320.

Wereldwijde Expreslevering

Overal ter wereld

14 dagen Retourtermijn

Tot 14 kalenderdagen

3 Jaar Garantie

Snel en efficiënt beheer

100% Veilige Betaling

PayPal / MasterCard / Visa