Instructies voor Full HD Wifi-camera voor binnenshuis

Full HD Wifi-camera voor binnen

Full HD Wifi-camera voor binnen
De Full HD Wifi-camera voor binnen is een compact en discreet apparaat waarmee je kunt vastleggen afbeeldingen en video's van hoge kwaliteit gemakkelijk en efficiënt. Uitgerust met rotatiecapaciteit tot 350° horizontaal en 65° verticaal en met geïntegreerde microfoongarandeert deze camera dat hij alle details vastlegt. Inclusief nachtzicht, functie van WiFi real-time streaming, alarm, luidspreker en nog veel meer!

Technische kenmerken

Resolutie van Full HD met reproductie van hoge kwaliteit kleuren en scherpte. Je kunt elke beweging observeren die door de camera wordt vastgelegd.
Maak video's van het gehele verblijf met de functie van omwenteling tot 350° horizontaal en 65° verticaal en automatisch nachtzicht.
Dankzij de camera kunt u via de camera praten en luisteren geïntegreerde microfoon en luidspreker, wat de interactie met familie, vrienden of zelfs huisdieren.
Videobestanden Ze worden opgeslagen op een microSD (niet inbegrepen) in de camera. Ondersteunt microSD van 2 GB tot 128 GB (minimaal klasse 10).
De functie van Wi-Fi-streaming Hiermee kunt u de camera in realtime bekijken via de Tuya Smart-applicatie voor IOS/Android en opnemen in de cloud.

inhoud

Wifi-camera voor binnen, Full HD-inhoud

Full HD Wifi-camera voor binnen

Kabel van Carga USB

EU-oplader

Bevestigingsschroeven

Handleiding de Instrucciones

Instructies

Stap 1 - Verbinding

Wifi-camera voor binnen Full HD microSD

Sluit de camera aan met de oplaadkabel in de oplaadpoort en sluit deze aan op de stroom via de EU-oplader inbegrepen.

Para funcionar siempre debe de estar conectada a la corriente con el cable y cargador incluidos.

De camera wordt ingeschakeld en voert een actie uit automatische controle van de werking van het rotatiesysteem.

Stap 2 - MicroSD

microSD
Wifi-camera voor binnen Full HD microSD

Voorstellen vóór ontsteking MicroSD in de sleuf totdat u een klik hoort. Het wordt aanbevolen om de kaart te formatteren in FAT 32-formaat en een kaart te gebruiken met een Klasse 10 overdrachtssnelheid. De minimaal toegestane maat is 2 GB en het maximum 128 GB.

Stap 3 - Wifi bekijken op afstand

Stap 3.1 - Applicatie downloaden

Download de Tuya Smart- of EDUP-app op uw mobiel door op het Android- of App Store-pictogram (iPhone) te drukken, afhankelijk van het model van uw apparaat. 

Stap 3.2 - Registratie en machtigingen

Maak uw account Smart Wifi Spy Camera

Bij het starten van de Tuya Smart- of EDUP-applicatie is dit noodzakelijk alle benodigde machtigingen verlenenmaak een account aan of open een gebruikersaccount al aangemaakt. Herinneren activeer het acceptatievak van de algemene voorwaarden en het privacybeleid om het gebruikersaccount of de toegang aan te maken.

Stap 3.3 - Apparaat toevoegen

Voeg Tuya Smart Wifi-spionagecamera toe
Beveiliging Spy Wifi-camera

Zet de camera aan en wacht minimaal 10 seconden zodat de camera start. Activeer Bluetooth en Wifi op je mobiel.

Klik in de Tuya Smart-applicatie op «Voeg toestel toe» en dan in de zijmenu selecteer "Camera en slot". Klik op "Slimme beveiligingscamera (Wi-Fi)."

dan selecteer het knipperende vakje en "volgend".

Stap 3.4 - Wifi-verbinding

Verborgen wifi-spionagecamera voor examens
Scan QR-code

Voer het wachtwoord in van het Wi-Fi-netwerk waarmee de camera verbinding gaat maken om de afbeelding te verzenden en de bestanden in de cloud op te slaan. Standaard is het Wi-Fi-netwerk geselecteerd waarmee de mobiel is verbonden.

Nadat u het wachtwoord hebt ingevoerd, klikt u op Next.

Een zal verschijnen QR-code die we op een afstand van 15-20 centimeter aan de camera moeten laten zien totdat u de waarschuwingstoon hoort.

Klik op "Hoor waarschuwingstoon» en de verbindingstimer start, waarbij verbinding wordt gemaakt voordat deze is voltooid.

Stap 3.5 - Bekijken en instellingen

Alarm Wifi Spy Camera voor verborgen onderzoeken

Wanneer de camera verbinding heeft gemaakt met het Wi-Fi-netwerk en succesvol is gekoppeld aan het Tuya Smart-account we kunnen het overal ter wereld zien met internet. Vanuit de applicatie is het mogelijk om de camera te draaien, tegen de camera te praten, volledig scherm en andere functies.

naar bewegingsdetectie activeren, klik op het icoontje met een zeemeermin. Indien nodig deel cameratoegang Je moet op het potlood in de rechterbovenhoek klikken terwijl we het bekijken en vervolgens op «Deel team".

Stap 4 - Resetten

Wifi-camera voor binnen Full HD microSD

Als de camera is geweest verkeerd geconfigureerd, het moet opnieuw worden geconfigureerd of is er een probleem Bij normaal gebruik wordt dit aanbevolen reset de camera door 5 seconden ingedrukt te houden de resetknop.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Veel voorkomende problemen

1 - Gaat niet aan

Wifi-camera voor binnen Full HD microSD

Sluit de camera aan met de oplaadkabel in de oplaadpoort en sluit deze aan op de stroom via de EU-oplader inbegrepen.

De camera wordt ingeschakeld en voert een actie uit automatische controle van de werking van het rotatiesysteem. Als dit niet gebeurt, controleer of er stroom op het stopcontact staat dat we verbinden en controleer de verbinding in de oplaadpoort en op de oplader.

 

2 - Wordt niet opgeslagen

MicroSD-pinguïn

 Enter de microSD in een computer en controleer of u deze kunt lezen.

La microSD het wordt aanbevolen dat u dit heeft FAT32-indeling.

Vergeet niet om een ​​microSD te gebruiken tussen 2 en 128 GB en dat de overdrachtsnelheid minimaal is Clase 10.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Beveiliging en naleving

Hieronder staat aangegeven belangrijke productinformatie in relatie tot de veiligheid en naleving die een juist en veilig gebruik van het product garanderen:

⚠ HET NIET OPVOLGEN VAN DEZE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES KAN LEIDEN TOT BRAND, ELEKTRISCHE SCHOK OF ANDERE SCHADE OF LETSEL.
Certificeringen en waarschuwingen Producten PingaOculto

® PingaOculto​ Todos los derechos reservados.

Product specificaties:

Modelnaam: Full HD wifi-camera voor binnen

Modelnummer: CE-03

Productidentificatie: 706212918430

Bedrijfstemperatuur: 0 tot 50ºC

Productgebruik: Stel uw apparaat of adapter niet bloot aan vloeistoffen. Als uw apparaat of adapter nat wordt, koppelt u voorzichtig alle kabels los zonder uw handen nat te maken en wacht u tot het apparaat en de adapter volledig zijn opgedroogd voordat u ze weer aansluit. Probeer uw apparaat of adapter niet te drogen met een externe warmtebron, zoals een magnetron of föhn. Als het apparaat of de adapter beschadigd is, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan. Gebruik alleen de meegeleverde accessoires om uw apparaat van stroom te voorzien. Om het risico van een elektrische schok te vermijden, raak het apparaat of de daarop aangesloten kabels niet aan tijdens een onweersbui. De kabels en/of adapters zijn alleen ontworpen voor gebruik binnenshuis.

Disclaimer: PingOc Now SL is niet verantwoordelijk voor frauduleus of foutief gebruik van het product als gevolg van het niet begrijpen of lezen van de informatie in de instructies en voorzorgsmaatregelen. Dit product is geen speelgoed en mag niet worden gebruikt in strijd met de geldende wetten. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen voordat u het product gebruikt.

Voor EU-klanten: Voor vandaag, PingaOculto, verklaart dat het type radioapparatuur in overeenstemming is met Richtlijn 2014/53/EU.

Wijzigingen of aanpassingen die niet uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door de partij die verantwoordelijk is voor naleving kunnen de bevoegdheid van de gebruiker om de apparatuur te bedienen ongeldig maken. Deze apparatuur is getest en voldoet aan de limieten voor een digitaal apparaat van Klasse B, overeenkomstig Deel 15 van de FCC-regels. Deze limieten zijn bedoeld om redelijke bescherming te bieden tegen schadelijke interferentie in een residentiële installatie.

FCC-naleving: Deze apparatuur genereert, gebruikt en kan radiofrequentie-energie uitstralen en kan, indien niet geïnstalleerd en gebruikt in overeenstemming met de instructies, schadelijke interferentie aan radiocommunicatie veroorzaken. Er is echter geen garantie dat er geen interferentie zal optreden in een bepaalde installatie. Als deze apparatuur schadelijke interferentie veroorzaakt aan radio- of televisieontvangst, wat kan worden vastgesteld door de apparatuur in en uit te schakelen, wordt de gebruiker aangeraden te proberen de interferentie te corrigeren door een of meer van de volgende maatregelen:

  • Heroriënteer of verplaats de ontvangstantenne.
  • Vergroot de scheiding tussen de apparatuur en de receptor.
  • Sluit de apparatuur aan op een stopcontact op een ander circuit dan dat waarop de ontvanger is aangesloten.
  • Raadpleeg de dealer of een ervaren radio-/tv-technicus voor hulp.

Dit apparaat voldoet aan deel 15 van de FCC-regels. Het gebruik is onderworpen aan de volgende twee voorwaarden: (1) Dit apparaat mag geen schadelijke interferentie veroorzaken, en (2) dit apparaat moet alle ontvangen interferentie accepteren, inclusief interferentie die een ongewenste werking kan veroorzaken. Het apparaat is geëvalueerd om te voldoen aan de algemene vereisten voor blootstelling aan RF-straling. Het apparaat kan zonder beperkingen worden gebruikt in draagbare blootstellingsomstandigheden.

Naleving van blootstelling aan radiofrequenties: Als maatregel ter bescherming van de gezondheid voldoet dit apparaat aan de limieten voor blootstelling van het grote publiek aan elektromagnetische velden in overeenstemming met aanbeveling 1999/519/EC van de Raad. Dit apparaat kan op het lichaam worden geplaatst, waarbij langdurig gebruik van meer dan 5 uur wordt vermeden.

Uw apparaat op de juiste manier recyclen: In sommige gebieden is het weggooien van bepaalde elektronische apparaten gereguleerd. Zorg ervoor dat u zich houdt aan de lokale voorschriften en wetten.

Aanvullende informatie over veiligheid en naleving: Aarzel niet om contact met ons op te nemen via een van de beschikbare contactmogelijkheden voor aanvullende informatie over veiligheid, recycling en naleving of andere belangrijke kwesties met betrekking tot uw apparaat. Middelen van contact met: E-mail contact @pingaoculto.com, Bellen/WhatsAppen +34 644 098 320.

Beperkte garantie: Alle officiële merkartikelen PingaOculto ze hebben een Minimaal 2 jaar garantie. Deze garantie kan worden verlengd of verlaagd afhankelijk van het land waar de verkoop plaatsvindt, zoals wettelijk het geval is in Spanje, waar deze wordt verlengd tot 3 jaar, zoals vastgelegd in wetsbesluit 7/2021 met betrekking tot de garantie op de verkoop van Goederen van consumptie. We behouden ons het recht voor om de garantie van een product te weigeren als oneigenlijk of nalatig gebruik door de klant wordt geverifieerd, vergelijkbaar met die weergegeven in: https://www.pingaoculto.es/garantias-y-devoluciones/ Als u vanwege een storing contact met ons moet opnemen, kunt u dit per e-mail doen: contact @pingaoculto.com of via Bellen/WhatsApp: +34 644 098 320.

Wereldwijde Expreslevering

Overal ter wereld

14 dagen Retourtermijn

Tot 14 kalenderdagen

3 Jaar Garantie

Snel en efficiënt beheer

100% Veilige Betaling

PayPal / MasterCard / Visa