GPS Trackers

GPS-locators om de locatie van voertuigen, wagenparken, mensen, huisdieren en andere objecten. De GPS-locator is preventie en veiligheid.

GPS-locator
Filters weergeven

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Of u nu uw voertuigen, huisdieren, waardevolle spullen of zelfs dierbaren wilt bijhouden, onze GPS-zoekers Ze geven u de gemoedsrust dat u altijd weet waar u bent.

Met behulp van de modernste technologie gebruiken deze apparaten satellietsignalen om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken over de locatie van activa. De GPS-zoekers Ze zijn eenvoudig te gebruiken en worden geleverd met een verscheidenheid aan extra functies en functies, zoals bewegingswaarschuwingen en realtime meldingen via mobiele apps.

Binnen de categorie is er een selectie modellen die zich aanpassen aan elk van de specifieke behoeften, of deze nu nodig is voor persoonlijk of zakelijk gebruik. Maak kennis met al onze apparatuur GPS-zoekers en kies het apparaat dat het beste bij uw behoeften past. Vertrouw erop dat wij u de gemoedsrust geven die u verdient!

Wat is het verschil tussen een GPS en een GPS-locator?

Het belangrijkste verschil ligt in het doel en de functionaliteit ervan. Een GPS (Global Positioning System) verwijst naar het gehele satellietsysteem en de technologie die het mogelijk maakt een positie te bepalen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor navigatie en om de huidige locatie op een kaart weer te geven. Aan de andere kant is een GPS-locator specifiek ontworpen om de positie van een object of persoon te volgen en, in veel gevallen, die informatie naar een derde partij te verzenden of op te slaan voor later gebruik.

Hoe lang gaat de batterij van een GPS-locator mee?

De batterijduur van een GPS-tracker varieert afhankelijk van het model, het gebruik en hoe vaak locatie-updates worden verzonden. Sommige pagers gaan misschien maar een paar dagen mee, terwijl andere, meer geavanceerde modellen, of modellen die minder vaak worden bijgewerkt, weken of zelfs maanden meegaan.

Hoe nauwkeurig zijn GPS-locators?

De nauwkeurigheid van een GPS-locator kan variëren afhankelijk van de omgevingsomstandigheden, de gebruikte technologie en de kwaliteit van het apparaat. Onder optimale omstandigheden bieden de meeste GPS-trackers een nauwkeurigheid van tussen de 5 en 10 meter. In dichtbevolkte stedelijke gebieden of in gebieden met een slechte satellietdekking kan de nauwkeurigheid echter afnemen. Het is belangrijk om de specificaties van het specifieke model te raadplegen voor de geschatte nauwkeurigheid ervan.