Vip Pro GSM-kaartinstructies

Wat is een Vip Pro Pinganillo?

Vip Pro-oortjes
Een VIP Pro-oortje is een koptelefoon klein formaat draadloos die in het oor wordt gestoken en verborgen blijft. Dit type verborgen koptelefoon wordt meestal gebruikt voor spieken bij examens, gebruik in presentaties, spionage...

Hoe werkt de Vip Pro Pinganillo?

dit pakket werkt via een GSM-inductorelement verborgen onder kleding dat het geluid naar het oorstuk verzendt en een geïntegreerde microfoon voor communicatie bevat. Het is tegenwoordig een erg populaire kit.
 
de pinguïn werkt met behulp van technologie elektromagnetische inductie. Het inductorelement genereert een inductieve golf die een trilling in de oordopjes veroorzaakt, met geluid tot gevolg. Dankzij inductietechnologie die we kunnen gebruiken Verborgen oortjes voor een goede prijs met een klein formaat en bestand tegen remmers.
Vip Pro GSM-kaartplaatsing
Verborgen Vip Pro GSM-kaart

Is de Vip Pro Pinganillo veilig?

ja, de Pinganillo Vip Pro heeft de maat geschikt voor plaatsing in het oor en bevat een transparante draad voor extractie met de vingers of met een pincet voor het geval deze erg is ingebracht. Deze pinguïn niet waterdicht en moet worden gereinigd terwijl de batterij is verwijderd een fijne naald voor de gaatjes en een droge doek of een vochtige doek met alcohol om het niet te beschadigen.

Technische kenmerken

De GSM Vip Pro Inductorkaart is dat wel zeer gemakkelijk te verbergen onder kleding dankzij het kleine formaat en het feit dat er geen kabels aanwezig zijn.
De GSM-kaart zendt inductieve golven uit zijn versterkt door het oortje geluid genereren. Het apparaat heeft een batterij nodig.
GSM-kaart vereist een NanoSIM-kaart voor de telefoontjes.
De GSM-kaart integreert een oplaadbare batterij binnen. Deze batterij kan worden opgeladen 100% in ongeveer 1 uur.
Het Vip Pro-oortje vereist een batterij vanwege de functionaliteit ervan. Er zijn er twee bij de set inbegrepen en je kunt er meer kopen op onze website of in horlogewinkels.
De autonomie van de handset en de GSM-kaart is Afhankelijk van het volume ongeveer 3-4 uur. De batterij moet worden losgekoppeld van de handset wanneer deze niet wordt gebruikt om ontlading te voorkomen.

Inhoud pakket

Inhoudspakket GSM-kaart Pinganillo Vip Pro

1 – GSM-kaart

2 – Vip Pro SuperMini / UltraMini-oortje

3 – 2 Batterijen 337/SR416SW

4 – USB-oplaadkabel

Instructies

Stap 0 - Origineel product PingaOculto

PingaOculto

Controleer of het een origineel product van PingaOculto controleren of het merk dat op het product staat hetzelfde is.

Als u twijfelt of het origineel is, kunt u contact met ons opnemen, dan zullen wij het verifiëren. Neem contact met ons op via: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Stap 1 - Stapelintroductie

Stap 1 VIP Pro Mini

Schroef het zwarte deksel van de handset los en Plaats de batterij met de positieve kant naar boven (waar staan ​​de letters van het merk en het model van de batterij is de positieve pool).

Schroef vervolgens de dop er weer op, zorg ervoor dat deze stevig is vastgeschroefd.

La de batterij begint te ontladen zodra deze wordt geplaatst op de spionageheadset en moet worden verwijderd als deze niet wordt gebruikt om ontlading te voorkomen.

Het batterijmodel dat vereist is voor de handset is 337-SR416SW.

Stap 2 - Functiecontrole

Dit geluid, vergelijkbaar met een niet-afgestemde radio, is normaal in alle Vip Pro Earpieces. Het komt door de constante versterking van de inductieve golven die door het inductieve element worden uitgezonden. Dit geluid neemt af als er iets wordt afgespeeld en als het batterijvermogen afneemt. Dankzij deze technologie hebben we een grote autonomie en een zeer kleine koptelefoon.
Reinig oor en oorstukje
Introductie Vip Pro UltraMini oortje

First, maak het oor goed schoon met een wattenstaafje, oorreinigingsspray of water en goed afdrogen. Maak vervolgens de oortelefoongaten schoon met een fijne naald en wees voorzichtig bij het verwijderen van de oorsmeer dat belemmert en kan ervoor zorgen dat je niets hoort.

Houd de spionageheadset dicht bij uw oor en Controleer of u een geluid hoort dat lijkt op dat van een niet-afgestemde radio.

Dit geluid geeft aan dat dit zo is ingeschakeld en werkt naar behoren.

⚠ Als het geluid erg hard is en hoorbaar is zonder dat u het oorstukje in uw oor hebt, schroeft u het deksel los en controleert u of de batterij met de pluspool + naar boven is gericht. Vervolgens schroeft u het deksel voorzichtig weer vast. Als het deksel of de batterij niet goed is uitgelijnd, maakt het dit geluid. Als u dit probleem nog steeds ervaart en het geluid lijkt op dat van een bij controleer stap 4 van veelvoorkomende problemen.

⚠ Als u het geluid niet kunt horen dat lijkt op dat van een niet-afgestemde radio, controleer dan of de batterij correct is geplaatst met de positieve + kant naar boven gericht en draai de dop er voorzichtig weer op. Als u de batterij lange tijd in de batterij hebt laten zitten, is deze leeg en moet u de andere batterij in de set of een nieuwe gebruiken om hem weer aan het werk te krijgen.

Stap 3 - Introductie van het oortje

Introductie Vip Pro UltraMini oortje

Plaats het oortje in het linkeroor. Je kunt hem ook rechts inbrengen, maar links horen we over het algemeen beter. U kunt met uw vinger tegen het oorstukje duwen. Het wordt niet aanbevolen om het te veel in te voegen, omdat het niet nodig is om het te verbergen.

Stap 4 - Verwijder de SIM-pincode

Verwijder Pin Sim Oortje Nano V6

Om de simkaart te gebruiken met de Kit is het de pincode van de simkaart tijdelijk moet verwijderen. Je vindt de instelling op je mobiel in beveiligings-, privacy- of vergelijkbare instellingen.

Als u de optie niet kunt vinden, zoek in google: "verwijder simkaart pincode + mobiel model/merk".

Stap 5 - Introductie SIM-kaart

SIM-kaart Vip Pro GSM plaatsen

Introductie van een Nano-simkaart volgens richting die in de afbeelding wordt weergegeven. De Nano-sim zal zijn correct geplaatst wanneer u een klik hoort.

naar pak het uit duw Nano-simkaart in totdat u een klik hoort.

Stap 6 - Schakel in

Het product wordt met weinig of geen vracht verzonden, Het wordt aanbevolen om het op te laden voor het eerste gebruik. (Zie stap 9)
Op VIP Pro GSM-kaart

Schakel de Vip Pro GSM-kaart in door de schakelaar naar de RET-positie te verplaatsen die dichter bij de oplaadpoort is en het kaartscherm licht op met het bericht “Welkom” (Als het niet wordt ingeschakeld, laadt u het op met de meegeleverde kabel en oplader gedurende minimaal 1 uur).

Om de Vip Pro GSM-kaart uit te schakelen, verplaatst u de schakelaar terug naar de UIT-positie.

Stap 7 - Functietest

Vip Pro GSM-kaartplaatsing
VIP Pro GSM-belkaart

Plaats de kit op het lichaam zoals weergegeven in de afbeelding en onthoud dat de inductorkaart moet zich altijd tussen de nek en de borst bevinden zodat het spionageoortje het geluid ontvangt.

ik belde van een mobiele telefoon naar de simkaart en wordt automatisch beantwoord.

Voor extra veiligheid, Het wordt aanbevolen om de GSM-kaart met een doek of plastic tape op de huid te bevestigen zodat deze niet beweegt tijdens gebruik. Je kunt het zelfs aan sweatshirts of jassen naaien.

Onthoud dat Het is essentieel dat de GSM-inductiekaart zich tussen uw nek en borst bevindt, onder de kleding, zodat de spionageheadset het geluid via inductie ontvangt.

⚠ Als het geluid te hard is of je hoort niets, bekijk dan de veelvoorkomende problemen onderaan deze pagina. Vergeet ook niet dat u via chat contact met ons kunt opnemen voor hulp.

Stap 8 - Microfoon en volume

VIP Pro GSM-kaart

El De geïntegreerde microfoon bevindt zich in de GSM-kaart.

Het volume wordt geregeld op basis van de afstand tussen de GSM-kaart en de spionageheadset: hoe dichterbij, hoe meer volume; hoe verder weg, hoe minder geluid.

⚠ Plaats de GSM-kaart niet te dicht bij de oortelefoon, anders hoor je hem buiten het oor.

Stap 9 - Oorstuk verwijderen, batterij en uitschakelen

Vergeet niet om de inductieve gsm-kaart uit te schakelen terwijl niet in gebruik en tijdens het opladen
Uit Vip Pro GSM-kaart
Stap 4 Vip Pro Mini-oortje

De batterijduur van de Inductor Vip Pro-kaart is ongeveer 3 uur.

Om hem op te laden, sluit u hem aan op het elektriciteitsnet met de oplaadkabel inbegrepen in de kit en in een lader tot 5V en 1A. Er gaat een batterijpictogram branden wanneer aangesloten. Geschatte oplaadtijd is 1 uur.

Verwijder het spionageoortje door met uw vingers aan de transparante draad te trekken. Als je het niet krijgt, kun je het wel probeer met een pincet aan de transparante draad te trekken.

Tenslotte Vergeet niet de batterij te verwijderen wanneer u klaar bent met het gebruik van de spionageheadset om te voorkomen dat het wordt gedownload. Zolang de batterij erin zit, zal deze blijven verbruiken.

kan controleer de Videotutorial samen met instructies om beter te begrijpen hoe het oortje werkt:

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Veel voorkomende problemen

de pinguins kunnen complexe producten zijn bij het in werking stellen ervan. Controleer de Veel voorkomende problemen met de Vip Pro GSM-kaart:

1 - Brengt de oproep niet tot stand

Uit Vip Pro GSM-kaart
SIM-kaart Vip Pro GSM plaatsen
Verwijder Pin Sim Oortje Nano V6

Het kan verschillende redenen hebben. Voer de volgende controles uit:

 • Controleer of het scherm van de GSM-kaart foutmeldingen weergeeft zoals de melding “Plaats simkaart” of “Noodgeval” en de operator verschijnt niet, wat betekent dat deze de simkaart niet herkent of dat er geen dekking is.
 • Controleer of de Nano SIM-kaart geen pincode heeft. U kunt dit controleren door het in uw mobiel in te voeren en de mobiel opnieuw op te starten. Als er bij het opstarten om de SIM-pincode wordt gevraagd, je zou het moeten verwijderen. Om de simkaart te gebruiken met de Kit is het de pincode van de simkaart tijdelijk moet verwijderen. Je vindt de instelling op je mobiel in beveiligings-, privacy- of vergelijkbare instellingen. Als u de optie niet kunt vinden, zoek op Google: “verwijder pincode simkaart + mobiel model/merk”.
 • Controleer of er een batterij aanwezig is en dat deze is opgeladen.
 • Controleer of u de Nano SIM-kaart correct hebt geplaatst en een klik hoort bij het invoeren ervan.
 • Controleer of de Nano SIM-kaart kan bellen of gebeld kan worden.
 • Controleer of de GSM-kaart compatibele GSM-banden: 850 / 900 / 1800 / 1900 zijn beschikbaar in uw land in: https://www.worldtimezone.com/gsm.html 
 • Test in de open lucht om een ​​dekkingsprobleem uit te sluiten. Daarnaast, probeer een andere Nano-simkaart van een andere operator. In Spanje zijn bijvoorbeeld Movistar of Vodafone de meest aanbevolen operators, en Orange en dergelijke de minst aanbevolen.

⚠️ De GSM-kaart ontvangt minder signaal dan een mobiele telefoon. Het is belangrijk om een ​​operator met een goede dekking te proberen.

2 - Werkt niet

Reinig oor en oorstukje
Stap 1 VIP Pro Mini
Vip Pro GSM-kaartplaatsing
 • Maak de oortelefoongaten schoon met een fijne naald en wees voorzichtig bij het verwijderen van de oorsmeer dat belemmert en kan ervoor zorgen dat je het niet hoort.
 • Controleer of de batterij is opgeladen. als hij haar heeft verlaten lange tijd in de oortelefoon is geplaatst, zal deze worden ontladen en u moet een nieuwe batterij gebruiken. De batterij raakt leeg, zelfs als de handset niet in gebruik is.
 • Schroef de zwarte dop los van de spionageheadset en plaats de batterij met de positieve pool naar boven gericht (waar staan ​​de letters van het merk en het model van de batterij is de positieve pool).
 • Schroef de dop er weer op controleren laat het blijven correct geschroefd.

Als je een hoort geluid dat lijkt op dat van een afgestemde radio wanneer u de spionage-oortelefoon op uw oor plaatst terwijl de batterij is geplaatst, de spionageheadset werkt en het probleem is een ander probleem.

Plaats de kaart dichtbij uw nek/borst en het spionageoortje in uw oor. Volgende, bel naar de SIM-kaart. Als het niet werkt, probeer de kaart opnieuw op te starten

Si heb de oproep nog steeds niet gehoord, controleer nog eens door de headset dicht bij de kaart te plaatsen en probeer opnieuw te bellen. Probeer ook een andere batterij in de headset.

⚠ Lukt het nog steeds niet om het werkend te krijgen, neem dan contact met ons op via de chat.

3 - Ik hoor niets of heel zacht

Reinig oor en oorstukje
Stap 1 VIP Pro Mini
Vip Pro GSM-kaartplaatsing
 • Maak de oortelefoongaten schoon met een fijne naald en wees voorzichtig bij het verwijderen van de oorsmeer dat belemmert en kan ervoor zorgen dat je het niet hoort.
 • Controleer of de batterij is opgeladen. als hij haar heeft verlaten lange tijd in de oortelefoon is geplaatst, zal deze worden ontladen en u moet een nieuwe batterij gebruiken. De batterij raakt leeg, zelfs als de handset niet in gebruik is.
 • Schroef de zwarte dop los van de spionageheadset en plaats de batterij met de positieve pool naar boven gericht (waar staan ​​de letters van het merk en het model van de batterij is de positieve pool).
 • Schroef de dop er weer op controleren laat het blijven correct geschroefd.

Als je een hoort geluid dat lijkt op dat van een afgestemde radio wanneer u de spionage-oortelefoon op uw oor plaatst terwijl de batterij is geplaatst, de spionageheadset werkt en het probleem is een ander probleem.

Plaats de kaart dichtbij uw nek/borst en het spionageoortje in je oor en Zorg ervoor dat deze correct is aangesloten op uw mobiele telefoon (controleer het eerste probleem bij veelvoorkomende problemen), dan, bel naar de SIM-kaart. Als het niet werkt, probeer de kaart opnieuw op te starten.

Si heb de oproep nog steeds niet gehoord, controleer nog eens door de headset dicht bij de kaart te plaatsen en probeer opnieuw te bellen. Probeer ook een andere batterij in de headset.

⚠ Lukt het nog steeds niet om het werkend te krijgen, neem dan contact met ons op via de chat.

4 - Er klinkt een heel hard geluid, zoals een bij

Onafgestemd radioachtig geluid is normaal in alle Vip Pro-spionagehoofdtelefoons. Het komt door de constante versterking van de inductieve golven die door het inductieve element worden uitgezonden.
Als het geluid erg luid is, en Je kunt het horen, zelfs als het niet in je oor zit, Volg onderstaande stappen:
Stap 4 Vip Pro Mini-oortje

Als het geluid erg luid is en zelfs met de oortelefoon uit het oor te horen, schroef de dop los en Controleer of de batterij met de pluspool + naar boven is gericht en dat de dop correct is vastgeschroefd en uitgelijnd. Als het probleem aanhoudt, verwijdert u de kap opnieuw en Trek voorzichtig met uw vingernagel of pincet aan de veer in de oortelefoon. Dus, wordt vervormd en er wordt correct contact gemaakt. Kan zijn noodzakelijk voer deze afstelling af en toe of bij het eerste gebruik uit.

5 - De microfoon werkt niet

VIP Pro GSM-kaart

El De geïntegreerde microfoon bevindt zich in de GSM-kaart. Het is Het is belangrijk dat u de GSM-kaart niet afdekt en dicht bij uw mond houdt.

⚠ Plaats de GSM-kaart niet te dicht bij de oortelefoon, anders hoor je hem buiten het oor.

6 - Ik kan het oortje niet verwijderen

Stap 4 Vip Pro Mini-oortje

Verwijder het oorstuk Trek met uw vingers aan de transparante draad. Als het niet mogelijk is, kun je het proberen trek met wat aan de transparante draad pincet. Het is Het is raadzaam dat iemand anders het verwijdert door ons, omdat je de draad beter kunt zien als je eraan trekt met het pincet.

Tenslotte Vergeet niet om de accu los te koppelen als u klaar bent voordat u het apparaat gebruikt om te voorkomen dat het leegraakt.

7 - Het oortje werkt niet meer

Reinig oor en oorstukje
Stap 1 VIP Pro Mini
 • Controleer of de batterij is opgeladen. Als deze op de spionageheadset is achtergebleven Zelfs als u het niet gebruikt, wordt het gedownload en u zult een nieuwe batterij moeten gebruiken.
 • Check dat oorsmeer verstopt de luidspreker van het spionageoortje niet. Als het is, maak het voorzichtig schoon met een naald of speld. Kan zijn Het is noodzakelijk om deze stap elke paar keer uit te voeren.
 • Si een geluid hoort dat lijkt op dat van een niet-afgestemde radio Wanneer u de spionage-oortelefoon in uw oor steekt terwijl de batterij is geplaatst, werkt de spionage-oortelefoon en is het probleem iets anders. Volg de stappen voor veelvoorkomende problemen (3 – Ik hoor niets of heel zacht).

kan controleer de Videotutorial samen met instructies om beter te begrijpen hoe het oortje werkt:

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Beveiliging en naleving

Hieronder staat aangegeven belangrijke productinformatie in relatie tot de veiligheid en naleving die een juist en veilig gebruik van het product garanderen:

⚠ HET NIET OPVOLGEN VAN DEZE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES KAN LEIDEN TOT BRAND, ELEKTRISCHE SCHOK OF ANDERE SCHADE OF LETSEL.

WAARSCHUWING: Gebruik of bewaar het product niet in de buurt van andere elektronische apparatuur, omdat het magnetische veld van aangrenzende elektrische apparatuur het product ernstig kan beschadigen of storen. Gebruik dit product ook niet als u een gehoorverlies heeft dat mogelijk is aangetast, als u gehoorapparaten gebruikt of als u een pacemaker of een ander elektronisch medisch apparaat gebruikt.

Certificeringen en waarschuwingen Producten PingaOculto

® PingaOculto​ Todos los derechos reservados.

Product specificaties:

Modelnaam: VIP Pro GSM-kaart

Modelnummer: VP-11/VP-12

Product-ID: 706212918415 / 706212918392

Productbatterij: geïntegreerd lithium-iontype met een capaciteit van 300 mAh

Inclusief batterijen: 2 x zilveroxidebatterijen type 337-SR416SW

Bedrijfstemperatuur: 0 tot 35ºC

Productgebruik: Stel uw apparaat of adapter niet bloot aan vloeistoffen. Als uw apparaat of adapter nat wordt, koppelt u voorzichtig alle kabels los zonder uw handen nat te maken en wacht u tot het apparaat en de adapter volledig zijn opgedroogd voordat u ze weer aansluit. Probeer uw apparaat of adapter niet te drogen met een externe warmtebron, zoals een magnetron of föhn. Als het apparaat of de adapter beschadigd is, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan. Gebruik alleen de meegeleverde accessoires om uw apparaat van stroom te voorzien. Om het risico van een elektrische schok te vermijden, raak het apparaat of de daarop aangesloten kabels niet aan tijdens een onweersbui. De kabels en/of adapters zijn alleen ontworpen voor gebruik binnenshuis.

Disclaimer: PingOc Now SL is niet verantwoordelijk voor frauduleus of foutief gebruik van het product als gevolg van het niet begrijpen of lezen van de informatie in de instructies en voorzorgsmaatregelen. Dit product is geen speelgoed en mag niet worden gebruikt in strijd met de geldende wetten. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen voordat u het product gebruikt.

Voor EU-klanten: Voor vandaag, PingaOculto, verklaart dat het type radioapparatuur in overeenstemming is met Richtlijn 2014/53/EU.

Wijzigingen of aanpassingen die niet uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door de partij die verantwoordelijk is voor naleving kunnen de bevoegdheid van de gebruiker om de apparatuur te bedienen ongeldig maken. Deze apparatuur is getest en voldoet aan de limieten voor een digitaal apparaat van Klasse B, overeenkomstig Deel 15 van de FCC-regels. Deze limieten zijn bedoeld om redelijke bescherming te bieden tegen schadelijke interferentie in een residentiële installatie.

FCC-naleving: Deze apparatuur genereert, gebruikt en kan radiofrequentie-energie uitstralen en kan, indien niet geïnstalleerd en gebruikt in overeenstemming met de instructies, schadelijke interferentie aan radiocommunicatie veroorzaken. Er is echter geen garantie dat er geen interferentie zal optreden in een bepaalde installatie. Als deze apparatuur schadelijke interferentie veroorzaakt aan radio- of televisieontvangst, wat kan worden vastgesteld door de apparatuur in en uit te schakelen, wordt de gebruiker aangeraden te proberen de interferentie te corrigeren door een of meer van de volgende maatregelen:

 • Heroriënteer of verplaats de ontvangstantenne.
 • Vergroot de scheiding tussen de apparatuur en de receptor.
 • Sluit de apparatuur aan op een stopcontact op een ander circuit dan dat waarop de ontvanger is aangesloten.
 • Raadpleeg de dealer of een ervaren radio-/tv-technicus voor hulp.

Dit apparaat voldoet aan deel 15 van de FCC-regels. Het gebruik is onderworpen aan de volgende twee voorwaarden: (1) Dit apparaat mag geen schadelijke interferentie veroorzaken, en (2) dit apparaat moet alle ontvangen interferentie accepteren, inclusief interferentie die een ongewenste werking kan veroorzaken. Het apparaat is geëvalueerd om te voldoen aan de algemene vereisten voor blootstelling aan RF-straling. Het apparaat kan zonder beperkingen worden gebruikt in draagbare blootstellingsomstandigheden.

Naleving van blootstelling aan radiofrequenties: Als maatregel ter bescherming van de gezondheid voldoet dit apparaat aan de limieten voor blootstelling van het grote publiek aan elektromagnetische velden in overeenstemming met aanbeveling 1999/519/EC van de Raad. Dit apparaat kan op het lichaam worden geplaatst, waarbij langdurig gebruik van meer dan 5 uur wordt vermeden.

Uw apparaat op de juiste manier recyclen: In sommige gebieden is het weggooien van bepaalde elektronische apparaten gereguleerd. Zorg ervoor dat u zich houdt aan de lokale voorschriften en wetten.

Aanvullende informatie over veiligheid en naleving: Aarzel niet om contact met ons op te nemen via een van de beschikbare contactmogelijkheden voor aanvullende informatie over veiligheid, recycling en naleving of andere belangrijke kwesties met betrekking tot uw apparaat. Middelen van contact met: E-mail contact @pingaoculto.com, Bellen/WhatsAppen +34 644 098 320.

Beperkte garantie: Alle officiële merkartikelen PingaOculto ze hebben een Minimaal 2 jaar garantie. Deze garantie kan worden verlengd of verlaagd afhankelijk van het land waar de verkoop plaatsvindt, zoals wettelijk het geval is in Spanje, waar deze wordt verlengd tot 3 jaar, zoals vastgelegd in wetsbesluit 7/2021 met betrekking tot de garantie op de verkoop van Goederen van consumptie. We behouden ons het recht voor om de garantie van een product te weigeren als oneigenlijk of nalatig gebruik door de klant wordt geverifieerd, vergelijkbaar met die weergegeven in: https://www.pingaoculto.es/garantias-y-devoluciones/ Als u vanwege een storing contact met ons moet opnemen, kunt u dit per e-mail doen: contact @pingaoculto.com of via Bellen/WhatsApp: +34 644 098 320.

Wereldwijde Expreslevering

Overal ter wereld

14 dagen Retourtermijn

Tot 14 kalenderdagen

3 Jaar Garantie

Snel en efficiënt beheer

100% Veilige Betaling

PayPal / MasterCard / Visa