Vip Pro Jack ketting-instructies

Wat is een Vip Pro Pinganillo?

Vip Pro-oortjes
Een VIP Pro-oortje is een koptelefoon klein formaat draadloos die in het oor wordt gestoken en verborgen blijft. Dit type verborgen koptelefoon wordt meestal gebruikt voor spieken bij examens, gebruik in presentaties, spionage...

Hoe werkt de Vip Pro Pinganillo?

De VIP Pro Pinganillo werkt met behulp van technologie elektromagnetische inductie. De inductieve halsband genereert een inductieve golf die door het oorstuk wordt versterkt en in geluid wordt omgezet. Dankzij inductietechnologie kunnen we deze gebruiken Verborgen oortjes met een zeer klein formaat, grote autonomie en bestand tegen remmers.
Inductieve golven Oortelefoon Vip Pro Mini externe microfoon
Inductieve golven van de Vip Pro Jack Inductor-ketting

Is de Vip Pro Pinganillo veilig?

ja, de Pinganillo Vip Pro heeft de maat geschikt voor plaatsing in het oor en bevat een transparante draad voor extractie met de vingers of met een pincet voor het geval deze erg is ingebracht. Deze pinguïn niet waterdicht en moet worden gereinigd terwijl de batterij is verwijderd een fijne naald voor de gaatjes en een droge doek of een vochtige doek met alcohol om het niet te beschadigen.

Technische kenmerken

De Vip Pro Jack halsband is dankzij zijn sluiting heel gemakkelijk onder kleding te verbergen dunne draad van 1 mm.
De inducerende halsband zendt inductieve golven uit zijn versterkt door het oortje omzetten in geluid.
De verbinding tussen de inductiehalsband en de mobiele telefoon wordt tot stand gebracht via de 3.5 mm jack-aansluiting. Als u een mobiele telefoon zonder deze connector gebruikt, kunt u een adaptador.
Het Vip Pro-oortje vereist een batterij vanwege de functionaliteit ervan. Er zijn er twee bij de set inbegrepen en je kunt er meer kopen op onze website of in horlogewinkels.

De Vip Pro Jack-halsband hoeft niet te worden opgeladen en het Vip Pro-oortje heeft een 337-batterij nodig met een autonomie van maximaal 4 uur.

Inhoud pakket

Inhoud Vip Pro Mini-oortelefoonset + externe microfoon

1 - Vip Pro Inductieketting

2 – Vip Pro Mini, SuperMini of UltraMini oortelefoon

3 – 2 Batterijen 337/SR416SW

+ Bedrade microfoon

4 – Jack-adapter

5 – Microfoon via jackkabel

Instructies

Stap 0 - Origineel product PingaOculto

PingaOculto

Controleer of het een origineel product van PingaOculto controleren of het merk dat op het product staat hetzelfde is.

Als u twijfelt of het origineel is, kunt u contact met ons opnemen, dan zullen wij het verifiëren. Neem contact met ons op via: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Stap 1 - Stapelintroductie

Stap 1 VIP Pro Mini

Schroef het zwarte deksel van de handset los en Plaats de batterij met de positieve kant naar boven (waar staan ​​de letters van het merk en het model van de batterij is de positieve pool).

Schroef vervolgens de dop er weer op, zorg ervoor dat deze stevig is vastgeschroefd.

La de batterij begint te ontladen zodra deze wordt geplaatst op de spionageheadset en moet worden verwijderd als deze niet wordt gebruikt om ontlading te voorkomen.

Het batterijmodel dat vereist is voor de handset is 337-SR416SW.

Stap 2 - Reiniging en functiecontrole

Dit geluid, vergelijkbaar met een niet-afgestemde radio, is normaal in alle Vip Pro Earpieces. Het komt door de constante versterking van de inductieve golven die door het inductieve element worden uitgezonden. Dit geluid neemt af als er iets wordt afgespeeld en als het batterijvermogen afneemt. Dankzij deze technologie hebben we een grote autonomie en een zeer kleine koptelefoon.
Reinig oor en oorstukje
Introductie Vip Pro UltraMini oortje

First, maak het oor goed schoon met een wattenstaafje, oorreinigingsspray of water en goed afdrogen. Maak vervolgens de oortelefoongaten schoon met een fijne naald en wees voorzichtig bij het verwijderen van de oorsmeer dat belemmert en kan ervoor zorgen dat je niets hoort.

Houd de spionageheadset dicht bij uw oor en Controleer of u een geluid hoort dat lijkt op dat van een niet-afgestemde radio.

Dit geluid geeft aan dat dit zo is ingeschakeld en werkt naar behoren.

⚠ Als het geluid erg hard is en hoorbaar is zonder dat u het oorstukje in uw oor hebt, schroeft u het deksel los en controleert u of de batterij met de pluspool + naar boven is gericht. Vervolgens schroeft u het deksel voorzichtig weer vast. Als het deksel of de batterij niet goed is uitgelijnd, maakt het dit geluid. Als u dit probleem nog steeds ervaart en het geluid lijkt op dat van een bij controleer stap 4 van veelvoorkomende problemen.

⚠ Als u het geluid niet kunt horen dat lijkt op dat van een niet-afgestemde radio, controleer dan of de batterij correct is geplaatst met de positieve + kant naar boven gericht en draai de dop er voorzichtig weer op. Als u de batterij lange tijd in de batterij hebt laten zitten, is deze leeg en moet u de andere batterij in de set of een nieuwe gebruiken om hem weer aan het werk te krijgen.

Stap 3 - Introductie van het oortje

Introductie Vip Pro UltraMini oortje

Plaats het oortje in het linkeroor. Je kunt hem ook rechts inbrengen, maar links horen we over het algemeen beter. U kunt met uw vinger tegen het oorstukje duwen. Het wordt niet aanbevolen om het te veel in te voegen, omdat het niet nodig is om het te verbergen.

Stap 4 - Mobiele/MP3-verbinding

Stap 4 Nano-oortje
Vip Pro Jack mobiele oortelefoonverbinding
Vip Pro Jack-kraagplaatsing

Sluit de mobiele telefoon aan op de inductiehalsband en plaats de kit op de body zoals weergegeven in de afbeelding. Elektromagnetische inductie heeft een kort bereik en moet dus in de nek plaatsvinden.

Als je hebt gekocht De set met de bedrade microfoon, sluit de halsband aan op de groene connector en de microfoon op de rode connector. Volg het volgende cheques:

 • Verwijder het hoesje van uw mobiele telefoon, aangezien dit een goede verbinding kan belemmeren.
 • Als uw telefoon een adapter nodig heeft, controleer dan of deze met andere hoofdtelefoons werkt om een ​​probleem met de hoofdtelefoon uit te sluiten en controleer of dit het geval is origineel.
 • Controleer of de connectoren volledig zijn ingestoken (enige kracht moeten uitoefenen).

Onthoud dat Het is essentieel dat de inductiekraag om uw nek zit, onder de kleding, zodat het oortje het geluid door inductie ontvangt.

⚠ Er is vastgesteld dat sommige iPhone-modellen een compatibiliteitsprobleem hebben bij gebruik van het apparaat met niet-originele adapters tijdens het telefoneren. U heeft een originele adapter nodig of een andere mobiele telefoon.

Stap 5 - Functietest

Mobiele muziek Penguin Nano

Speel een nummer af op je mobiel/MP3 en, terwijl hij overgaat, zet je het volume op je mobiel op maximaal. Controleer of je het kunt horen op de spionageheadset. Onthoud dat de inductiekraag moet zich om de nek bevinden.

⚠ Als het geluid te hard is of je hoort niets, bekijk dan de veelvoorkomende problemen onderaan deze pagina. Vergeet ook niet dat u via chat contact met ons kunt opnemen voor hulp.

Stap 6 - Multifunctionele knop, microfoon en volume

De knop van de spoelkraag Het zal niet werken als de rood/groene connector wordt gebruikt. deze knop Het is niet nodig, kunnen antwoord de oproep van mobiel.
Multifunctionele knop en microfoonhalsband Vip Pro Jack

Je kunt deze kit gebruiken telefoongesprekken of opnames. De geïntegreerde microfoon bevindt zich achter de drukknop. Deze knoppen en microfoon werken alleen als u NIET de rood/groene adapter of bedrade microfoon gebruikt.

Met de centrale knop tussen de + en – knop kunt u:

 • 1 Klik op: Oproep beantwoorden of Opnames pauzeren/afspelen.
 • 2 klikken: Volgende opname.
 • 3 klikken. Vorige opname.

Met de knoppen + en – kunt u het volume aanpassen, of Je kunt het rechtstreeks vanaf je mobiel bedienen.

Het wordt aanbevolen zoek in de appstore vanaf onze mobiele telefoon compatibele applicatie: met deze functies gebruik de kit om nummers of opnames af te spelen. Voor iPhone wordt aanbevolen: https://apps.apple.com/es/app/grabadora-de-voz/id685310398 

⚠ Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar op sommige mobiele telefoons, met name iPhones en mobiele modellen waarvoor een adapter nodig is om verbinding te maken met de inductiehalsband. Probeer een andere mobiele telefoon of bedien de oproep/opname rechtstreeks vanaf de mobiele telefoon.

Stap 7 - Oortelefoon verwijderen en batterij loskoppelen

Stap 4 Vip Pro Mini-oortje

Verwijder het oorstukje door met uw vingers aan de doorzichtige draad te trekken. Als je het niet haalt, je kunt proberen te trekken van de transparante draad met een pincet.

Tenslotte vergeet niet om de batterij los te koppelen wanneer u klaar bent met het gebruik van het apparaat om te voorkomen dat het wordt gedownload.

⚠ Als u het niet kunt uitpakken, neem dan contact met ons op om u te helpen: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

kan controleer de Videotutorial samen met instructies om beter te begrijpen hoe het oortje werkt:

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Veel voorkomende problemen

de pinguins kunnen complexe producten zijn bij het in werking stellen ervan. Kijk hieronder de veel voorkomende problemen met de VIP Pro Jack-halsband.

1 - De oproepen worden niet gehoord, maar de liedjes of opnames worden gehoord

Stap 4 Nano-oortje
Vip Pro Jack mobiele oortelefoonverbinding

Si slaagt erin om de opnames of liedjes via de oortelefoon te horen, maar niet de telefoontjes, controleren:

 • Als je gebruikt iPhone, De adapter die gebruikt wordt om de inductorkraag aan te sluiten is origineel.
 • Als u een andere mobiele telefoon gebruikt, Controleer of de adapter origineel of van goede kwaliteit is.
 • Check dat de inducerkraag bevindt zich op de groene connector en de microfoon bevindt zich op de rode connector en dat ze correct zijn aangesloten (enige kracht uitoefenen).
 • controleer of het werkt de inductorkraag rechtstreeks op de mobiel aansluiten, zonder rood/groene adapter. Het werkt, controleer of u de microfoon in de rode connector en de halsband in de groene.
 • Probeer een andere gsm en controleer of de instellingen bij het bellen op je gsm correct zijn.

⚠ Als het niet werkt, probeer dan een andere gsm. Als je meer hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

2 - Werkt niet

Reinig oor en oorstukje
Stap 1 VIP Pro Mini
Vip Pro Jack-kraagplaatsing
 • Maak de oortelefoongaten schoon met een fijne naald en wees voorzichtig bij het verwijderen van de oorsmeer dat belemmert en kan ervoor zorgen dat je het niet hoort.
 • Controleer of de batterij is opgeladen. als hij haar heeft verlaten lange tijd in de oortelefoon is geplaatst, zal deze worden ontladen en u moet een nieuwe batterij gebruiken. De batterij raakt leeg, zelfs als de handset niet in gebruik is.
 • controleer of het werkt de inductorkraag rechtstreeks op de mobiel aansluiten, zonder rood/groene adapter. Het werkt, controleer of u de microfoon in de rode connector en de halsband in de groene.
 • Schroef de zwarte dop los van de spionageheadset en plaats de batterij met de positieve pool naar boven gericht (waar staan ​​de letters van het merk en het model van de batterij is de positieve pool).
 • Schroef de dop er weer op controleren laat het blijven correct geschroefd.

Als je een hoort geluid dat lijkt op dat van een afgestemde radio wanneer u de spionage-oortelefoon op uw oor plaatst terwijl de batterij is geplaatst, de spionageheadset werkt en het probleem is een ander probleem.

Doe de ketting om je nek en het spionageoortje in het oor en Zorg ervoor dat deze correct is aangesloten op uw mobiele telefoon (zie eerste nummer in veelvoorkomende problemen), dan, speel een nummer op maximaal volume en verwijder de stille modus van uw mobiele telefoon. Als het niet werkt, Probeer de telefoon opnieuw op te starten en de verbindingspoort schoon te maken.

Als je het nummer nog steeds niet kunt horen, controleer je het opnieuw door de hoofdtelefoon vlakbij de halsband te plaatsen y Probeer een andere mobiele telefoon, computer of tablet. Probeer ook eens een andere accu.

⚠ Lukt het nog steeds niet om het werkend te krijgen, neem dan contact met ons op via de chat.

3 - Ik hoor niets of heel zacht

Dit is een van de meest voorkomende problemen bij de pinguïns bestaan meerdere mogelijke redenen waar je niets of heel weinig van hoort. We gaan een reeks tests uitvoeren:
Reinig oor en oorstukje
Stap 1 VIP Pro Mini
Vip Pro Jack-kraagplaatsing
 • Maak de oortelefoongaten schoon met een fijne naald en wees voorzichtig bij het verwijderen van de oorsmeer dat belemmert en kan ervoor zorgen dat je het niet hoort.
 • Controleer of de batterij is opgeladen. als hij haar heeft verlaten lange tijd in de oortelefoon is geplaatst, zal deze worden ontladen en u moet een nieuwe batterij gebruiken. De batterij raakt leeg, zelfs als de handset niet in gebruik is.
 • controleer of het werkt de inductorkraag rechtstreeks op de mobiel aansluiten, zonder rood/groene adapter. Het werkt, controleer of u de microfoon in de rode connector en de halsband in de groene.
 • Schroef de zwarte dop los van de spionageheadset en plaats de batterij met de positieve pool naar boven gericht (waar staan ​​de letters van het merk en het model van de batterij is de positieve pool).
 • Schroef de dop er weer op controleren laat het blijven correct geschroefd.

Als je een hoort geluid dat lijkt op dat van een afgestemde radio wanneer u de spionage-oortelefoon op uw oor plaatst terwijl de batterij is geplaatst, de spionageheadset werkt en het probleem is een ander probleem.

Doe de ketting om je nek en het spionageoortje in het oor en Zorg ervoor dat deze correct is aangesloten op uw mobiele telefoon (zie eerste nummer in veelvoorkomende problemen), dan, speel een nummer op maximaal volume en verwijder de stille modus van uw mobiele telefoon. Als het niet werkt, Probeer de telefoon opnieuw op te starten en de verbindingspoort schoon te maken.

Als je het nummer nog steeds niet kunt horen, controleer je het opnieuw door de hoofdtelefoon vlakbij de halsband te plaatsen y Probeer een andere mobiele telefoon, computer of tablet. Probeer ook eens een andere accu.

⚠ Lukt het nog steeds niet om het werkend te krijgen, neem dan contact met ons op via de chat.

4 - Er klinkt een heel hard geluid, zoals een bij

Onafgestemd radioachtig geluid is normaal in alle Vip Pro-spionagehoofdtelefoons. Dit komt door de constante versterking van de inductieve golven die door de kraag worden uitgezonden.
Als het geluid erg luid is, en Je kunt het horen, zelfs als het niet in je oor zit, Volg onderstaande stappen:
Stap 4 Vip Pro Mini-oortje

Als het geluid erg luid is en zelfs met de oortelefoon uit het oor te horen, schroef de dop los en Controleer of de batterij met de pluspool + naar boven is gericht en dat de dop correct is vastgeschroefd en uitgelijnd. Als het probleem aanhoudt, verwijdert u de kap opnieuw en Trek voorzichtig met uw vingernagel of pincet aan de veer in de oortelefoon. Dus, wordt vervormd en er wordt correct contact gemaakt. Kan zijn noodzakelijk voer deze afstelling af en toe of bij het eerste gebruik uit.

5 - De knop werkt niet of niet zoals het hoort

De knop van de spoelkraag Het zal niet werken als de rood/groene connector wordt gebruikt. deze knop Het is niet nodig, kunnen antwoord de oproep van mobiel.
Multifunctionele knop en microfoonhalsband Vip Pro Jack

⚠ Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar op sommige mobiele telefoons, vooral iPhones en mobiele modellen waarvoor een adapter nodig is om verbinding te maken met de inducerkraag. Probeer een andere mobiele telefoon of bedien het gesprek/de opname rechtstreeks vanaf de mobiele telefoon.

Je kunt deze kit gebruiken telefoongesprekken of opnames. De geïntegreerde microfoon bevindt zich achter de drukknop. Deze knoppen en microfoon werken alleen als u NIET de rood/groene adapter of bedrade microfoon gebruikt.

Met de centrale knop tussen de + en – knop kunt u:

 • 1 Klik op: Oproep beantwoorden of Opnames pauzeren/afspelen.
 • 2 klikken: Volgende opname.
 • 3 klikken. Vorige opname.

Met de knoppen + en – kunt u het volume aanpassen, of Je kunt het rechtstreeks vanaf je mobiel bedienen.

6 - De microfoon werkt niet

Multifunctionele knop en microfoonhalsband Vip Pro Jack
Vip Pro Jack mobiele oortelefoonverbinding

De ingebouwde microfoon of de bedrade microfoon van de halsband kan dat wel zijn werken niet op mobiele telefoons met een niet-originele adapter, zoals bijvoorbeeld vaak het geval is bij iPhones. Het wordt aanbevolen om een ​​originele adapter aan te schaffen of een andere mobiele telefoon te gebruiken.

Als het probleem zich voordoet met de bedrade microfoon, controleer:

 • De microfoon is aangesloten op de rode connector en stevig ingedrukt om het te verbinden.
 • De telefoon is opnieuw opgestart en een originele adapter een jack-poort hebben.
 • In de Officiële mobiele voicerecorder of memo's-applicatie, vangt de microfoon wel geluid op.
 • in een telefoontje, vangt de microfoon het geluid op.
 • Probeer een andere telefoon of tablet.

7 - Ik kan het oortje niet verwijderen

Stap 4 Vip Pro Mini-oortje

Verwijder het oorstuk Trek met uw vingers aan de transparante draad. Als het niet mogelijk is, kun je het proberen trek met wat aan de transparante draad pincet. Het is Het is raadzaam dat iemand anders het verwijdert door ons, omdat je de draad beter kunt zien als je eraan trekt met het pincet.

Tenslotte Vergeet niet om de accu los te koppelen als u klaar bent voordat u het apparaat gebruikt om te voorkomen dat het leegraakt.

8 - Het oortje werkt niet meer

Reinig oor en oorstukje
Stap 1 VIP Pro Mini
 • Controleer of de batterij is opgeladen. Als deze op de spionageheadset is achtergebleven Zelfs als u het niet gebruikt, wordt het gedownload en u zult een nieuwe batterij moeten gebruiken.
 • Check dat oorsmeer verstopt de luidspreker van het spionageoortje niet. Als het is, maak het voorzichtig schoon met een naald of speld. Kan zijn Het is noodzakelijk om deze stap elke paar keer uit te voeren.
 • Si een geluid hoort dat lijkt op dat van een niet-afgestemde radio Wanneer u de spionage-oortelefoon in uw oor steekt terwijl de batterij is geplaatst, werkt de spionage-oortelefoon en is het probleem iets anders. Volg de stappen voor veelvoorkomende problemen (3 – Ik hoor niets of heel zacht).

kan controleer de Videotutorial samen met instructies om beter te begrijpen hoe het oortje werkt:

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Beveiliging en naleving

Hieronder staat aangegeven belangrijke productinformatie in relatie tot de veiligheid en naleving die een juist en veilig gebruik van het product garanderen:

⚠ HET NIET OPVOLGEN VAN DEZE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES KAN LEIDEN TOT BRAND, ELEKTRISCHE SCHOK OF ANDERE SCHADE OF LETSEL.

WAARSCHUWING: Gebruik of bewaar het product niet in de buurt van andere elektronische apparatuur, omdat het magnetische veld van aangrenzende elektrische apparatuur het product ernstig kan beschadigen of storen. Gebruik dit product ook niet als u een gehoorverlies heeft dat mogelijk is aangetast, als u gehoorapparaten gebruikt of als u een pacemaker of een ander elektronisch medisch apparaat gebruikt.

Certificeringen en waarschuwingen Producten PingaOculto

® PingaOculto​ Todos los derechos reservados.

Product specificaties:

Modelnaam: Vip Pro Jack Inductorhalsband

Modelnummer: VP-02

Productidentificatie: B08J8FQLBV

Inclusief batterijen: 2 x zilveroxidebatterijen type 337-SR416SW

Bedrijfstemperatuur: 0 tot 35ºC

Productgebruik: Stel uw apparaat of adapter niet bloot aan vloeistoffen. Als uw apparaat of adapter nat wordt, koppelt u voorzichtig alle kabels los zonder uw handen nat te maken en wacht u tot het apparaat en de adapter volledig zijn opgedroogd voordat u ze weer aansluit. Probeer uw apparaat of adapter niet te drogen met een externe warmtebron, zoals een magnetron of föhn. Als het apparaat of de adapter beschadigd is, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan. Gebruik alleen de meegeleverde accessoires om uw apparaat van stroom te voorzien. Om het risico van een elektrische schok te vermijden, raak het apparaat of de daarop aangesloten kabels niet aan tijdens een onweersbui. De kabels en/of adapters zijn alleen ontworpen voor gebruik binnenshuis.

Disclaimer: PingOc Now SL is niet verantwoordelijk voor frauduleus of foutief gebruik van het product als gevolg van het niet begrijpen of lezen van de informatie in de instructies en voorzorgsmaatregelen. Dit product is geen speelgoed en mag niet worden gebruikt in strijd met de geldende wetten. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen voordat u het product gebruikt.

Voor EU-klanten: Voor vandaag, PingaOculto, verklaart dat het type radioapparatuur in overeenstemming is met Richtlijn 2014/53/EU.

Wijzigingen of aanpassingen die niet uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door de partij die verantwoordelijk is voor naleving kunnen de bevoegdheid van de gebruiker om de apparatuur te bedienen ongeldig maken. Deze apparatuur is getest en voldoet aan de limieten voor een digitaal apparaat van Klasse B, overeenkomstig Deel 15 van de FCC-regels. Deze limieten zijn bedoeld om redelijke bescherming te bieden tegen schadelijke interferentie in een residentiële installatie.

FCC-naleving: Deze apparatuur genereert, gebruikt en kan radiofrequentie-energie uitstralen en kan, indien niet geïnstalleerd en gebruikt in overeenstemming met de instructies, schadelijke interferentie aan radiocommunicatie veroorzaken. Er is echter geen garantie dat er geen interferentie zal optreden in een bepaalde installatie. Als deze apparatuur schadelijke interferentie veroorzaakt aan radio- of televisieontvangst, wat kan worden vastgesteld door de apparatuur in en uit te schakelen, wordt de gebruiker aangeraden te proberen de interferentie te corrigeren door een of meer van de volgende maatregelen:

 • Heroriënteer of verplaats de ontvangstantenne.
 • Vergroot de scheiding tussen de apparatuur en de receptor.
 • Sluit de apparatuur aan op een stopcontact op een ander circuit dan dat waarop de ontvanger is aangesloten.
 • Raadpleeg de dealer of een ervaren radio-/tv-technicus voor hulp.

Dit apparaat voldoet aan deel 15 van de FCC-regels. Het gebruik is onderworpen aan de volgende twee voorwaarden: (1) Dit apparaat mag geen schadelijke interferentie veroorzaken, en (2) dit apparaat moet alle ontvangen interferentie accepteren, inclusief interferentie die een ongewenste werking kan veroorzaken. Het apparaat is geëvalueerd om te voldoen aan de algemene vereisten voor blootstelling aan RF-straling. Het apparaat kan zonder beperkingen worden gebruikt in draagbare blootstellingsomstandigheden.

Naleving van blootstelling aan radiofrequenties: Als maatregel ter bescherming van de gezondheid voldoet dit apparaat aan de limieten voor blootstelling van het grote publiek aan elektromagnetische velden in overeenstemming met aanbeveling 1999/519/EC van de Raad. Dit apparaat kan op het lichaam worden geplaatst, waarbij langdurig gebruik van meer dan 5 uur wordt vermeden.

Uw apparaat op de juiste manier recyclen: In sommige gebieden is het weggooien van bepaalde elektronische apparaten gereguleerd. Zorg ervoor dat u zich houdt aan de lokale voorschriften en wetten.

Aanvullende informatie over veiligheid en naleving: Aarzel niet om contact met ons op te nemen via een van de beschikbare contactmogelijkheden voor aanvullende informatie over veiligheid, recycling en naleving of andere belangrijke kwesties met betrekking tot uw apparaat. Middelen van contact met: E-mail contact @pingaoculto.com, Bellen/WhatsAppen +34 644 098 320.

Beperkte garantie: Alle officiële merkartikelen PingaOculto ze hebben een Minimaal 2 jaar garantie. Deze garantie kan worden verlengd of verlaagd afhankelijk van het land waar de verkoop plaatsvindt, zoals wettelijk het geval is in Spanje, waar deze wordt verlengd tot 3 jaar, zoals vastgelegd in wetsbesluit 7/2021 met betrekking tot de garantie op de verkoop van Goederen van consumptie. We behouden ons het recht voor om de garantie van een product te weigeren als oneigenlijk of nalatig gebruik door de klant wordt geverifieerd, vergelijkbaar met die weergegeven in: https://www.pingaoculto.es/garantias-y-devoluciones/ Als u vanwege een storing contact met ons moet opnemen, kunt u dit per e-mail doen: contact @pingaoculto.com of via Bellen/WhatsApp: +34 644 098 320.

Wereldwijde Expreslevering

Overal ter wereld

14 dagen Retourtermijn

Tot 14 kalenderdagen

3 Jaar Garantie

Snel en efficiënt beheer

100% Veilige Betaling

PayPal / MasterCard / Visa