Spy Oortelefoon Bluetooth

De Bluetooth-oortelefoon werkt via een inductiekraag die maakt verbinding met elk type mobiel via bluetooth-verbinding en staat toe speel opnames af of voer telefoongesprekken draadloos.

Categorie Bluetooth-oortelefoon
Filters weergeven

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

Spy Oortelefoon Bluetooth, een innovatieve oplossing die is ontworpen om uw communicatie-ervaringen draadloos te verbeteren. Dit revolutionaire apparaat herdefinieert de manier waarop we omgaan met onze omgeving, waardoor u opnames kunt afspelen en kunt bellen zonder dat u kabels nodig heeft.

Hoe werkt het Bluetooth-oortje?

De sleutel hiervoor soort pinguïn is hun inductiehalsband, een ingenieus stuk dat via een Bluetooth-verbinding moeiteloos verbinding maakt met elk type mobiele telefoon. 

De echte magie komt vrij als je jezelf onderdompelt in de functionaliteiten.Wil je telefoneren zonder je telefoon vast te houden? Wilt u belangrijke opnames discreet en efficiënt afspelen? Met de Spy Oortelefoon Bluetoothworden deze taken eenvoudig en elegant. Omdat er geen kabels zijn die uw bewegingen beperken, kunt u genieten van de vrijheid van draadloze communicatie in de puurste vorm.

Hoe lang gaat de batterij van een Bluetooth-apparaat mee?

De batterijduur van een Bluetooth-oortje kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van het model, merk en hoe het apparaat wordt gebruikt. In algemene termen:

Kleinere, discretere Bluetooth-oortjes hebben doorgaans een batterijduur van tussen de 3 en 6 uur bij continu gebruik, vanwege de beperkingen in de grootte om grotere batterijen te kunnen plaatsen.

Grotere modellen of modellen die worden geleverd met oplaadcases (zoals sommige oordopjes) kunnen tot 24 uur of langer meegaan met de extra kosten die de case biedt.

Het is belangrijk om te vermelden dat de stand-bytijd (wanneer de handset niet actief wordt gebruikt maar nog wel is ingeschakeld) doorgaans veel langer is en dat sommige apparaten enkele dagen stand-by kunnen blijven. Bovendien kunnen factoren zoals het volume waarop de batterij wordt gebruikt, de afstand tot het gekoppelde apparaat en de leeftijd van de batterij de werkelijke levensduur van de batterij beïnvloeden.